The Witcher 3: Wild Hunt krijgt gigantische update

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft officieel patch 1.10 voor The Witcher 3: Wild Hunt onthuld. Men maakte geen geintje toen bekend werd gemaakt dat het een gigantische update zou worden.

De nieuwe update bevat de grootste verzameling fixes en verbeteringen die de game tot dusver heeft gehad. In totaal brengt de update namelijk 600 wijzigingen met zich mee, onder meer op het gebied van quests, stabiliteit, inventarisbeheer en – op verzoek van fans – extra opties voor romantiek.

Volgens de ontwikkelaar is de release van update 1.10 in aantocht. Aangezien op 13 oktober de uitbreiding Hearts of Stone verschijnt, lijkt de kans groot dat we voor die datum al de update kunnen verwachten.

  1.   
    FireBallz's avatar

    Hoe groot is de update? Ben nu namelijk niet thuis, dus het zal vanavond moeten.

  2.   
    Jerry97's avatar

    Ik hoop niet dat het te groot is. Anders moet ik games gaan verwijderen 🙁 maar wel tof dat ze blijven veranderen en verbeteren.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Grote patch is groot.

    15 GB.

  4.   
    Bram_M99's avatar

    Goed om te horen! Wel zonde van mijn geheugen :/

  5.   
    Jerry97's avatar

    15 gb is wel veel. Hoop dat het het waard word.

  6.   
    meatball's avatar

    ”Jerry97″ schreef, "15 gb is wel veel. Hoop dat het het waard word."

    Vergeet niet, dat een patch er niet naast wordt gezet.
    Dus als hij 15gb is, wordt er waarschijnlijk 15gb aan data vervangen. dus zal de totale grote weinig anders zijn.

  7.   
    Jerry97's avatar

    Dankjewel voor het zeggen Meatball 🙂 Dat wist ik namelijk niet.

  8.   
    mattioza's avatar

    Leuk dat ze eraan blijven werken, alleen zonde dat het allemaal zolang moest duren. De game is 4/5 maanden uit, de meeste mensen hebben hem ondertussen al aan de kant gelegd (wegens ‘uitgespeeld’). Als je hem nu pas koopt word je beloond, met andere woorden een game later aankopen wordt andermaal gestimuleerd.

  9.   
    Dark_Phoenix's avatar

    mattioza schreef, "Leuk dat ze eraan blijven werken, alleen zonde dat het allemaal zolang moest duren. De game is 4/5 maanden uit, de meeste mensen hebben hem ondertussen al aan de kant gelegd (wegens ‘uitgespeeld’). Als je hem nu pas koopt word je beloond, met andere woorden een game later aankopen wordt andermaal gestimuleerd. "

    Je moet niet vergeten dat er nog zat uitbreidingen komen. Dus mensen komen weer terug om Witcher 3 te gaan spelen. Waren er maar meer bedrijven zoals CD Project Red die lange tijd support leveren aan hun games. Zijn er wel maar zeer weinig.

  10.   
    Lieven's avatar

    Hier moeten andere ontwikkelaars eens een voorbeeld op nemen.
    Die gasten brengen een game uit die uitstekend is naar de normen van vandaag, en dan nog brengen ze vele patches uit om het nog beter te maken. kostenloos !!! terwijl ge bij andere games al 50 euro kwijt zijt voor al die content.