Xbox One-versie Assassin’s Creed Syndicate meer dan 40GB

Assassin’s Creed Syndicate belooft een omvangrijke game te worden en voor de Xbox One-versie geldt dat ook voor de omvang in Gigabyte. Volgens de officiële vermelding in de Xbox Store is de Xbox One-versie van Syndicate namelijk 40,27GB groot.

Hiermee is dit nieuwe deel in de Assassin’s Creed-serie ongeveer net zo groot als voorganger Unity, die overigens ook nog een gigantische update van 40GB te verwerken kreeg.

Assassin’s Creed Syndicate verschijnt 23 oktober voor de Xbox One en PlayStation 4. Een versie voor de pc volgt op 19 november.

  1.   
    Glenn Lambrix's avatar

    oud nieuws?!

  2.   
    Noice!'s avatar

    Glenn Lambrix schreef, "oud nieuws?!"

    ‘Ouds’ dus? Sowieso rekt dit de traditionele betekenis van ‘nieuws’ nogal op moet ik zeggen. Maar goed, 40gb dus… Ja, das niet het minste van wat we tot nu toe gezien hebben, maar ook niet het meeste he? Dus…

  3.   
    OllieDenZotn's avatar

    Heb ondertussen mij 1TB externe hdd gekocht, dus zal geen probleem worden!

  4.   
    RikZonderC's avatar

    HYPE!

  5.   
    Sa.'s avatar

    Ongelofelijk slecht dit. Even voor jullie informatie, The Witcher 3 is ongv. 28gb….. Het kan dus wel, als men het maar goed optimaliseert. 😉

  6.   
    LeroyJenkins's avatar

    Heb er 3 TB aan hangen dus moet geen probleem zijn . 🙄

  7.   
    FireBallz's avatar

    Ben best hyped voor deze game. Het wordt m’n eerste AC op current gen, heb Unity overgeslagen. Hij is nu wel 14.98 bij Gamemania, dus ik wacht wel totdat ik Syndicate heb uitgespeeld.

  8.   
    3333/3333's avatar

    Toont maar weer aan hoe overbodig fysieke media vandaag de dag is als het om games gaat, de hele game wordt dus gewoon naar je HDD gekopieerd.

  9.   
    toqeer's avatar

    best wel veel kan niet wachten,