Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Zijn Trophies en Achievements overrated? | Hot Koffie Show

Deze week doen Tom en Peter een stelling over Trophies en Achievements en wat ze daarvan vinden. Is het nog wel nodig dat ze er zijn? Of moet er verandering in komen?
Je ziet het hier in de Hot koffie show!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    I think they are underrated! ๐Ÿ˜›

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Hoe bekijk ik de Hot Koffie Show? Op mijn Rabo Scanner
    (ik doe dit niet voor de sleutelhanger, maar een nieuwe headset zou welkom zijn HUEHUE)

  3.   
    Ralph P Scene's avatar

    Helaas is de topic om ogen uit te steken deels uit gestoven.

  4.   
    janjan1717's avatar

    Oke sommige zijn gewoon om mee te pronken ( aka Dark Souls serie ), maar andere zijn gewoon om te zien dat je veel geld uitgeeft om je score te verhogen.

  5.   
    mattioza's avatar

    Eens met de stelling maar er zijn games waarbij het leuk is om ze allemaal te halen en je hebt er waar het een tergend lange saaie weg is…

    Stelling: De ‘de game staat nog niet op punt maar we patchen het binnen paar weken/maanden wel een keer-mentaliteit’ van ontwikkelaars/uitgevers stimuleert het later kopen van (singleplayer) games.

  6.   
    _BeefCake99_'s avatar

    Stelling: Er moeten meer exclusives komen voor xbone en ps4, omdat dat gemiddeld betere prestaties geeft.

  7.   
    TinusGN's avatar

    Hoe denken jullie dat IOS/ANDROID gaming zich gaat ontwikkelen door de aankomende 10/20 jaar?

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik vond Throphies niks aan doe er ook niks mee, ik speel geen enkel spel er langer door.

  9.   
    Tom's avatar

    Game’s Hunter schreef, "Helaas is de topic om ogen uit te steken deels uit gestoven."

    Is dit een aparte soort slang die ik niet begrijp als Brabander, of gewoon heel luguber?

  10.   
    StroopKonijn's avatar

    Ik heb speciaal voor jullie de HKS gedownload en op mn oude mp4 spelertje bekeken x)

  11.   
    Sa.'s avatar

    Ik vind persoonlijk dat Ubisoft momenteel de creatiefste aanpak heeft van de achievements. Je krijgt namelijk Uplay Points voor elke achievement en die points kun je vervolgens weer uitgeven aan rewards. Het jammere is alleen dat het alleen geld voor Ubisoft games. Het systeem is namelijk heel erg vet als je veel Ubisoft games koopt. Zo kun je namelijk punten verdienen in bv AC Unity en vervolgens nieuwe in-game skins krijgen voor de aankomende Syndicate. Ik hoop dat Microsoft dit idee jat en het op Xbox Live toepast, ik bedoel, hoe vet zou het zijn om punten te verdienen in je oudere games, om zo te sparen voor extra content voor al de nieuwe games van dit najaar! ๐Ÿ™‚

  12.   
    matdriks's avatar

    de leukste achievement voor mij is van CS:GO : kill an enemy with a grenade after dying

  13.   
    UncreatedKoen's avatar

    Ik heb geen waarde meer aan mijn achievements. Ik heb toen der tijd op de Xbox360 zelfs nog mijn achievements gehacked (oeps) en als je dat doet is de waarde er wel vanaf. Uitdaging is weg.

    Er zitten soms nog wel leuke tussen hoor van vermoord iemand door eerst daar en daar heen te gaan. Maar de meeste achievements zijn gewoon: hee je hebt missie 1 gehaald. Bliep achievement.

    Daarnaast kan je dan wel weer kijken naar Xbox met hun Rewards systeem. Mijlpalen halen waar je credits voor krijgt en kan je wel dingen van kopen! Zou alleen nog tof zijn als ze dat gaan koppelen aan bepaalde achievements. Bijvoorbeeld dus dat je de game 2x uitspeelt op moeilijkste difficulty. En dan bijvoorbeeld 2 euro krijgt xD i dont know maar zou tof zijn!

  14.   
    Mjolnir's avatar

    sdfl schreef, "Ik vind persoonlijk dat Ubisoft momenteel de creatiefste aanpak heeft van de achievements. Je krijgt namelijk Uplay Points voor elke achievement en die points kun je vervolgens weer uitgeven aan rewards. Het jammere is alleen dat het alleen geld voor Ubisoft games. Het systeem is namelijk heel erg vet als je veel Ubisoft games koopt. Zo kun je namelijk punten verdienen in bv AC Unity en vervolgens nieuwe in-game skins krijgen voor de aankomende Syndicate. Ik hoop dat Microsoft dit idee jat en het op Xbox Live toepast, ik bedoel, hoe vet zou het zijn om punten te verdienen in je oudere games, om zo te sparen voor extra content voor al de nieuwe games van dit najaar! ๐Ÿ™‚ "

    Wordt natuurlijk alleen een beetje gedaan met het Rewards systeem

  15.   
    Noice!'s avatar

    Stelling: Sony’s gigantische voorsprong (aantal verkochte PS4s tegenover aantal verkochte Xbones) maakt ze lui.

  16.   
    DutchACfreak's avatar

    Enigste waar franchise waar ik nog trophies hunt is in AC..
    Moet ergens me tijd aan spenderen ๐Ÿ˜†

  17.   
    RenevdGijp's avatar

    Meest trots op mijn Bloodborne Platinum trofee. En vorige week Fifa 16 Platinum gehaald. Is het dood? Nee. Zijn er nog veel trophy hunters? Hmmmm, een grote niche zou ik zeggen. Hunt ik altijd alles? Nee, alleen als ik heel diep in een game zit.

  18.   
    Musicman88's avatar

    Voor de meeste echt leuke games, ga ik inderdaad ook ervoor om alle of in ieder geval zoveel mogelijk achievements te halen. Vooral voor Payday 2 loopt het een beetje uit de hand met die verslaving…..243 van de 338 achievements heb ik binnen en die wat ik nog moet heb ik serieus op een lijstje afgedrukt, zodat ik die in-game nog kan afwerken en niet steeds terug te moeten wisselen naar het steam scherm ๐Ÿ™„

    Dus ja, als een game leuk is, wil ik dat lijstje met achievements ook echt afwerken. Zeker in uPlay wordt dit beloont met de uPlay points, waarmee je weer dingen kunt ontgrendelen. Maar ook zonder dat. Soms is een achievement zo verdomd pittig….dan zit je er echt uren over te doen, maar het gevoel van “YES! Ik heb het gehaald!” is zo fantastisch achteraf. Dat geeft voor mij ook juist weer meerwaarde voor de game. ๐Ÿ˜€

  19.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Echt niet! Lekker trophies hunten, beetje laten zien dat je beter bent dan de rest. Competitie is niet verkeerd eh ๐Ÿ˜‰

    Terminator salvation is de heilige graal! ๐Ÿ˜†

  20.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    Ik hunt ook nog soms op trophies, een wedstrijd met vriend om de meeste trophies te hebben of een game platina (proberen ) halen is leuk.

  21.   
    Petor's avatar

    Marijn//MJMG schreef, "Ik heb speciaal voor jullie de HKS gedownload en op mn oude mp4 spelertje bekeken x)"

    Pics or it didnt happen! ๐Ÿ™‚

  22.   
    Speedredz's avatar

    Achievements zijn wel leuk maar ze boeien mij niks

  23.   
    Baltasar29's avatar

    peter het is Apple Watch NIET IWatch ๐Ÿ˜›

  24.   
    Turk–Life's avatar

    ”Raar dat we t niet eerder hebben gehad”.

    Nou ik had hem wel een paar keer opgenoemd ๐Ÿ™‚

  25.   
    darroox's avatar

    Ik kan the hot coffee show kijken via andriod op gewone pc. Dit is namelijk de oplossing voor scholen die geen geld hebben voor tablets.

  26.   
    FireBallz's avatar

    UncreatedKoen schreef, "Ik heb geen waarde meer aan mijn achievements. Ik heb toen der tijd op de Xbox360 zelfs nog mijn achievements gehacked (oeps) en als je dat doet is de waarde er wel vanaf. Uitdaging is weg.
    Er zitten soms nog wel leuke tussen hoor van vermoord iemand door eerst daar en daar heen te gaan. Maar de meeste achievements zijn gewoon: hee je hebt missie 1 gehaald. Bliep achievement.
    Daarnaast kan je dan wel weer kijken naar Xbox met hun Rewards systeem. Mijlpalen halen waar je credits voor krijgt en kan je wel dingen van kopen! Zou alleen nog tof zijn als ze dat gaan koppelen aan bepaalde achievements. Bijvoorbeeld dus dat je de game 2x uitspeelt op moeilijkste difficulty. En dan bijvoorbeeld 2 euro krijgt xD i dont know maar zou tof zijn!"

    dat is alleen bij Assassin’s Creed