Black Friday-uitverkoop in Xbox Store start morgen

Op 27 november is het Black Friday. Tijdens dit jaarlijkse evenement stunt zo’n beetje elke Amerikaanse winkel met zijn prijzen en jaagt de gemiddelde Amerikaanse consument zijn maandsalaris er binnen 24 uur doorheen. Ook Microsoft komt met zijn eigen Black Friday-aanbiedingen en start zelfs al een weekje eerder!

Microsofts Black Friday-uitverkoop start op 20 november voor Gold-leden. Mensen met een Silver-abonnement hebben vanaf 24 november toegang. Tijdens de uitverkoop worden maar liefst 150 Xbox One- en Xbox 360-games 40 tot 60 procent in prijs verlaagd. Gold-leden krijgen nog eens 10 procent extra korting.

Bovendien kunnen mensen zonder Gold-abonnement tussen 20 en 30 november een maandabonnement afsluiten voor 1 euro. Zo kunnen ook zij genieten van de vroege toegang en extra kortingen.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Daaamnn ik had juist gedacht dat ik geen geld meer zou uitgeven aan games dit jaar maar zal je net zien dat er zo’n sale langskomt

  2.   
    Noice!'s avatar

    stan_the_manNL schreef, "Daaamnn ik had juist gedacht dat ik geen geld meer zou uitgeven aan games dit jaar maar zal je net zien dat er zo’n sale langskomt"

    Het klinkt weer heel indrukwekkend, maar meestal vallen die sales vies tegen. Games voor de helft is leuk, maar niet als een game van een jaar of meer terug nog €60 of €70 moet kosten. Ik vraag me af hoeveel extra geld ze nu verdienen aan 360 sales nu er BC is; ik ben wel zo’n eikel die dan gaat gokken op titels die “vast nog wel ooit” backwards compatible zullen zijn. 😀

  3.   
    mheiden21's avatar

    Ben benieuwd of er wat leuks tussen zit morgen maar eens snuffelen in de store.