Call of Duty: Black Ops 3 laat de geldkraan stromen

Activision heeft goud in handen met de Call of Duty-franchise, zoveel was al duidelijk. Ook het recent verschenen Call of Duty: Black Ops 3 legt het bedrijf geen windeieren, want volgens de uitgever heeft de derde Black Ops alweer 550 miljoen dollar opgebracht. Dit bedrag stoomde binnen gedurende de eerste drie dagen na de release.

Een record is dat niet want Black Ops 2 bracht al in de eerste vierentwintig uur 500 miljoen dollar op. Wat dat betreft loopt de huidige release wat achter, maar wellicht is de komst van Fallout 4 een remmende factor wat betreft de inkomsten. Desondanks is de omzet uit de driedaagse een groot succes. Voor de PlayStation 4 bereikte de game zelfs een record wat betreft het hoogste aantal digitale exemplaren dat verkocht werd gedurende de eerste dag. Call of Duty gaat voorlopig dus nergens heen, behalve naar de gretige handen van gamers wereldwijd. Met de feestdagen voor de deur zal het bedrag nog flink gaan oplopen.

  1.   
    mitchel1988's avatar

    alleen weer zo jammer , season pass

  2.   
    Ralph P Scene's avatar

    toch versloeg gta5 iedereen…

  3.   
    PaNNa's avatar

    Mooie inkomsten als ik dit zie.

  4.   
    Jarek's avatar

    Respect dat ze met zo weinig veranderingen toch elk jaar weer miljoenen exemplaren verkopen en hun fanbase tevreden houden!

    Call of Duty hoeft helemaal geen nieuwe engine of revolutionaire verbeteringen.. elk jaar gewoon een paar nieuwe maps is voldoende! De verkoopcijfers geven dat wel aan.

  5.   
    Throbert's avatar

    ‘if it ain’t broken, don’t fix it’

  6.   
    Speedredz's avatar

    Fallout 4 ging beter hoorde ik

  7.   
    Papachico's avatar

    De komst van Fallout 4 is zeker wel een remmende factor wat betreft de inkomsten. Daarnaast dat COD gewoonweg een kut spel is. Dat was t vanaf Ghost voor mij. Elk jaar komen ze met van die futuristische bullshit aan. Ik, en menig anderen, zitten hier niet op te wachten. Gewoon oldschool teruggaan naar normale wapens en shit, daar zouden zij goed aan doen, vieze geldwolven.

  8.   
    Carcass's avatar

    Dus omdat ze futuristische games uitbrengen en geen w2, zijn het een stelletje geldwolven? :s

    Eigenlijk is de hele discussie niet zo dom als wanneer je op Barbie zou liggen fitten omdat ze elk jaar met een nieuwe pop zonder veel vernieuwingen komen.

    Als de game niet jouw ding is laat je hem lekker liggen en koop je wat anders. Maar niet zeuren dat men wel levert aan de mensen die er wel op zitten te wachten.