Nieuw loot-systeem League of Legends ontoegankelijk voor etterbakken

Riot introduceert binnenkort een nieuw loot-systeem als onderdeel van de 2016-update voor League of Legends. Dit systeem zorgt ervoor dat spelers aan het einde van een wedstrijd willekeurige kistjes en sleutels krijgen. Wanneer je een sleutel gebruikt om een kistje te openen, ontvang je toffe beloningen. Denk hierbij aan tijdelijke karakters, skins en zelfs volledig nieuwe personages! Loot waar je geen behoefte aan hebt, kan hergebruikt worden in het crafting-systeem.

Dit is een tof systeem, dus het is begrijpelijk dat veel League of Legends-spelers ernaar uitkijken. Toch zullen sommigen mogelijk teleurgesteld worden: het loot-systeem is namelijk niet voor iedereen beschikbaar. Gamedesigner Jeffrey Lin legt uit:

If you’re a player who is punished for toxicity or intentional feeding or so on, you can’t get loot. We’ve never been able to give skins for free before in League of Legends, so this is our way of saying, “Hey, if you’re a positive player in the game, here’s your way of earning something just for playing the game and being awesome.
Riot Games implementeerde al eerder gameplay-onderdelen die niet beschikbaar zijn voor gamers die zich vaak slecht gedragen, zoals het Honour-mechanisme en de Tribunals. Wanneer het nieuwe loot-systeem verschijnt, is nog niet beken. Riot Games gaf wel aan dat spelers het systeem kunnen testen nadat de nieuwe Champion Select is geïmplementeerd.

  1.   
    kristianH's avatar

    vet!

  2.   
    Mjolnir's avatar

    Misschien dan maar weer eens een potje gaan doen binnenkort

  3.   
    Downzilla's avatar

    Dota 2 is sowieso veel beter, alle etterbakjes gaan nml naar lol.

  4.   
    Fabianb's avatar

    Downzilla schreef, "Dota 2 is sowieso veel beter, alle etterbakjes gaan nml naar lol."

    Want? Is dit net zoiets als dat alle ‘etterbakjes’ cod spelen in plaats van battlefield? Ik kan je vertellen dat dat bedrog is. Dus dat lijkt me hier ook het geval.

  5.   
    railgun's avatar

    Dit is een tof systeem

    Wel objectief blijven hè? 😛

  6.   
    JustKais's avatar

    hmm leuk idee