Assassin’s Creed: Chronicles India en Russia verschijnen begin 2016

Met Assassin’s Creed: Chronicles vertelt Ubisoft het verhaal van een assassijnen in China, India en Rusland. Begin dit jaar verscheen met Assassin’s Creed: Chronicles – China het eerste deel van de trilogie en in onze review waren wij niet echt te spreken over de 2,5D-platformer. Na het verschijnen van Assassin’s Creed: Chronicles – China is het lange tijd stil gebleven rondom de platformreeks, maar daar is nu dan toch eindelijk verandering ingekomen.

Ubisoft laat namelijk weten dat Assassin’s Creed: Chronicles – India vanaf 12 januari 2016 beschikbaar zal zijn voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor Assassin’s Creed: Chronicles – Russia hoef je vervolgens niet al te lang meer te wachten, want dit deel is vanaf 9 februari te downloaden. Vanaf 9 februari kun je de bundel met alle drie de Assassin’s Creed: Chronicles-delen zowel digitaal als fysiek aanschaffen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Daarnaast zal je vanaf 5 april ook onderweg aan de slag kunnen met de trilogie, want dan verschijnt Assassin’s Creed: Chronicles voor de PlayStation Vita.

  1.   
    Thomsnov's avatar

    Leuk dat daar eindelijk een nieuw deel van uitkomt (en meer duidelijkheid).

  2.   
    MisterMDW's avatar

    Thomsnov schreef, "Leuk dat daar eindelijk een nieuw deel van uitkomt (en meer duidelijkheid). "

    Mee eens heeft even geduurd, maar wel fijn dat ze nu weer meer info geven. Ook gaaf dat de ps vita deze games nog krijgt 🙂

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Ik vond het eerste deel wel nog leuk. Ga waarschijnlijk de andere ook wel kopen

  4.   
    RikZonderC's avatar

    Vond het eerste deel een leuke game. Het is natuurlijk niet te vergelijken met de gewone AC reeks, maar ik vond het concept zeker goed en vermakelijk uitgewerkt!

  5.   
    stijn136's avatar

    Het spel was voor mij een aangename verassing. Ik vond de nieuwe stijl erg leuk en de gameplay zeker niet vervelend ofzo.

  6.   
    jelte23's avatar

    ik heb dan wel geen vita. Maar ik vind het tof dat er einedelijk weer een goede game vanuit een ander land dan japan fysiek uitgebracht word op de vita. Zou de vita dan toch nog een kans hebben?

  7.   
    JustDennisGames's avatar

    Lijkt mij iets minder