De filosofie achter Fallout | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Heb je je wel eens afgevraagd wat voor moeilijke gedachtes er eigenlijk achter een game zitten? Zo niet, dan kunnen de filmpjes van Wisecrack je misschien wat wijzer maken. Naast bioscoopfilms en tekenfilmseries, nemen deze heren het ook op hen om de filosofie achter bepaalde games te analyseren.

Net voor de release van Fallout 4, kwam het team op de proppen met een video over het Fallout-universum. Aan welke filosofische denkwijzen hebben we deze zeer populaire games te danken? Je ziet het in ‘The Philosophy of Fallout’:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Beleef het begin van Mirror’s Edge opnieuw in Dying Light.

Eet smakelijk!

  1.   
    Thomsnov's avatar

    wacht een filosofie achter fallout 😆

  2.   
    DB Ries's avatar

    Top hoor, erg leuk.