Iconische albumhoezen voorzien van Star Wars-sausje | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Als er iets is waar je de redactie van GamersNET midden in de nacht wakker voor kan maken, dan is het wel Star Wars. Al helemaal als het gaat om iconische popcultuur, voorzien van een vleugje Star Wars. Daarom is WhyTheLongPlayFace ook onze nieuwe held. Deze beste man bewerkt legendarische albumhoezen van muziek met een Star Wars-sausje, wat tot fantastische resultaten kan leiden!

Rage Against The Empire, Massive AT-AT en natuurlijk het enorm dansbare ‘Get Lukey’: deze albums zouden we maar al te graag op de vinylspeler draaien! Wat jij?


Meer van deze fabuleuze Photoshops op je scherm toveren? Check even WhyTheLongPlayFace op Instagram voor meer (ook niet Star Wars-gerelateerde) albumhoesjes!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De ultieme game pc.

Eet smakelijk!

  1.   
    Sa.'s avatar

    Die met Yoda is pijnlijk om naar te kijken

  2.   
    Tom 2.0's avatar

    Princes Lea als Björk, ik ben verliefd.

  3.   
    Thomsnov's avatar

    Princess Lea OMG Tom zou zeggen dat je er een nerdboner van zou krijgen maar hier krijgen niet alleen nerds het warm van

  4.   
    Overload14's avatar

    Een tijd geleden kwam ik iets gelijkaardig tegen maar dan van Hip-hop lyrics met een Star-Wars jasje. Was nog wel leuk om te zien hoe de meeste personages er dan uitzagen als echte b-boys van de jaren 80.