Nieuwe patch Rainbow Six Siege verbetert hit detection en matchmaking

Rainbow Six Siege is van een nieuwe update voorzien, die diverse wijzigingen doorvoert op het gebied van hit detection en matchmaking. Zo moet het onder meer makkelijker zijn om tegen een team van gelijkwaardige tegenstanders te spelen. Ook moet de algehele prestatie van de servers verbeteren, onder meer resulterend in een lagere ping.

De patch is inmiddels verschenen voor de pc-versie van Rainbow Six Siege. Volgende week worden de consoleversies voorzien van de patch.

Ubisoft heeft op de eigen website Ubi.com een lijst opgesteld met andere bekende problemen en de prioriteit waarmee het ontwikkelteam ze gaat aanpakken.

  1.   
    RikH's avatar

    Dat was wel nodig!!

  2.   
    MBgamer's avatar

    Werd tijd! Het is dat het zo’n tof spel is anders lag die allang ergens in een hoekje in de kast.

  3.   
    Musicman88's avatar

    Heb verdorie alleen geen tijd om te spelen dit weekend 🙁

    Misschien zondag als ik terug ben van kleiduiven schieten, dan ben ik al wat opgewarmd 😀

  4.   
    Neolite's avatar

    Lekker op tijd ook weer.. op forums van Ubisoft worden problemen niet erkent of simpel afgedaan met het was drukker door de kerst en dit zagen we niet aankomen… hoe doorzichtig wil je een smoes hebben.

    Meerdere potjes gespeeld waarbij een beloning niet gegeven werd. Weken lang is hier niet over gecommuniceerd en ronduit genegeerd. Wederom een product van Ubisoft wat snel uitgebracht is en daarna niet meer op fatsoenlijke ondersteuning hoeft te rekenen.

  5.   
    PSPfreaky's avatar

    Neolite schreef, "Lekker op tijd ook weer.. op forums van Ubisoft worden problemen niet erkent of simpel afgedaan met het was drukker door de kerst en dit zagen we niet aankomen… hoe doorzichtig wil je een smoes hebben.
    Meerdere potjes gespeeld waarbij een beloning niet gegeven werd. Weken lang is hier niet over gecommuniceerd en ronduit genegeerd. Wederom een product van Ubisoft wat snel uitgebracht is en daarna niet meer op fatsoenlijke ondersteuning hoeft te rekenen."

    Daarom heb ik het spel juist niet gekocht. De afgelopen jaren heeft Ubisoft verschillende dingen niet waar kunnen maken of zijn de games ‘net niet’ voor mij. Vooral na Far Cry 3 waar ik met 2 andere vrienden 15 minuten (!!) moest wachten tot we een multiplayer game hadden gevonden. Na 15 minuten zijn we zelf maar gestopt omdat het niet lukte. Bij Watch_Dogs werd er ook gelogen en de graphics omlaag gegooid. AC: Unity was gewoon bagger met de release. Bij The Division verwacht ik ook zo’n stunt als bij Watch_Dogs, dat de graphics omlaag zijn gehaald.

    Daarnaast vind ik de Ubisoft games nooit 50-60 euro waard, eerder 30 euro.

  6.   
    FireBallz's avatar

    Het duurde inderdaad vrij lang om een lobby te vinden, maar gelukkig hebben ze dat gefixt. Zometeen maar weer eens kijken in mijn kastje.

  7.   
    Bram_M99's avatar

    Ik kan niet wachten tot deze patch op de PS4 verschijnt, want de tijden die momenteel nodig zijn om potjes in ranked dan wel niet casual te vinden is echt belachelijk… En dan heb je er een gebonden en krijg je het bericht van error of een disconnect te zien.

  8.   
    Gelmir_Surio's avatar

    Ik deel de mening van de absurd lange wachttijden deels. Als je niet met een squad van 5 man erin gaat is het soms zeker lastig, maar doe je dit wel, dan is het vaak binnen een halve minuut wel raak hoor. Ik vind het een erg goed spel en aangezien het een nieuwe soort game is is het logisch dat ze zaken moeten bijwerken. We moeten niet vergeten dat met multiplayer er een hoop problemen zijn bijgekomen voor ontwikkelaars die er eerst niet waren. Het is naar mijn mening dan ook erg gemakkelijk om gelijk heel Ubisoft te mijden.