GN Kalender: Februari 2016


Het leven van een gamer is druk. Net wanneer je de prinses hebt gered dient zich alweer een wereldoorlog aan en als je ook die tot een veilig einde hebt gebracht, ontketenen de aliens een intergalactische strijd. Tussendoor moet je – als jezelf respecterende gamer – ook nog eens in de gaten houden welke games er allemaal verschijnen! Bij jouw heldendaden kunnen we je niet helpen, maar gelukkig toont de GamersNET Kalender wel in één oogopslag wat de komende gamemaand te bieden heeft.

We geven jou dit pareltje als JPG-bestand en vervolgens kun je zelf bepalen wat je ermee doet. Lijst hem in, hang hem boven je bed, tatoeëer hem op je rug, of stel hem gewoon in als bureaubladachtergrond. Er is nog genoeg ruimte over voor je icoontjes!

Dus waar wacht je nog op? Download de GN Kalender van deze maand hieronder. We weten dat je het wilt.

Download de GN Kalender van februari hier:
1900 x 1200
1920 x 1080


Welke games voeg jij deze maand aan je collectie toe?

  1.   
    Pim Huberts's avatar

    Jammer dat je m op telefoon niet kan openen moeten jullie echt iets op verzinnen maarja als dat t enigste is maakt t niet uit ik kijk wel uit naar far cry primal

  2.   
    Mjolnir's avatar

    Stellaris!

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    @M’Lennard Mooi dat je de spelling van GN zo enthousiast verbeterd. Ik vind het wel vervelend dat dit op een, naar mijn mening, een betweterige manier word gedaan. Je zou bijvoorbeeld ook een forum post kunnen maken waarbij we/jij de spellingfouten van GN aanduiden.

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Far cry primal!!!

  5.   
    Puddingboom's avatar

    M’Lennard schreef, "Gamersnet, ik wil jullie absoluut niet kwetsen of beledigen! Maar er staat bij de 15e ‘onze eerste T-shirt’. Dit moet ‘Ons eerste T-shirt zijn’. Zoals het nu gespeld is op de poster is het pertinent onjuist.
    Ik hoop dat ik jullie hiermee heb geholpen, ik ben altijd bereid om een goede daad te verrichten! Zo zit ik in elkaar, zo ben ik nu eenmaal. 🙂 "

    Moet jij de afwasmachine van je moeder niet uitpakken wannabe?

    *edit* Das pech, Wannabe weg 🙄

  6.   
    Daan's avatar

    Onze aangepast naar ons. 🙂

  7.   
    Leukste's avatar

    15 Februari en 26 februari staan hier rood omcirkelt.

  8.   
    mattioza's avatar

    Ik zou Far Cry Primal en Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 allebei meteen willen oppakken maar ik ga het niet doen, en van de 2 zou ik niet de volle aandacht kunnen geven.

  9.   
    gamerfriend01's avatar

    Dying light enchanted edition staat volgens mij ook fout, normaal komt deze donderdag de elfde uit. Deze ga ik zeker halen samen met Far cry en de collection van assassins creed chronicles 😉