Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview: Tom Clancy’s The Division (closed beta)

Vorige week draaide de eerste closed beta van Tom Clancy’s The Division. Onze Tom en Peter hadden het voorrecht om er een aantal uren in tekeer mogen gaan, waardoor ze op nieuwe inzichten over de veelbelovende online shooter zijn getuimeld. Het dynamische duo bespreekt de verwachtingen over The Division in deze nieuwe video preview…

  1.   
    mitchel1988's avatar

    nice, kan niet wachten op de game. GN clan in The Division 😀

  2.   
    gamerfriend01's avatar

    Leuke preview jongens, heb wel wat meer min punten, maar ok iedereen zijn eigen mening 😉

  3.   
    PSPfreaky's avatar

    Leuk dat de beelden van de livestream zijn gebruikt! Als de game goedkoper is ga ik hem misschien halen, maar ik heb al een belofte van mezelf waar ik me aan moet houden xD

  4.   
    mattioza's avatar

    Ziet er zeker leuk uit maar ik ga hem niet meteen kopen. Het lijkt een game te gaan worden dat pas echt boeiend begint te worden in de Darkzone (PvP) en dus erg voor spelers dat graag in een party spelen (waar ik geen fan van ben), de delen dat je deftig in singleplayer kan spelen zijn te beperkt voor het volle bedrag.

  5.   
    Tom's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "Leuke preview jongens, heb wel wat meer min punten, maar ok iedereen zijn eigen mening 😉 "

    Zoals ik ook al in de streams aanhaalde: The Division spreekt gewoon enorm aan op wat ik persoonlijk zoek in een shooter. Dat het schieten zelf dan wat minder intuïtief voelt, allez, ik doe het voornamelijk voor dat teamgevoel en de verdeling van rollen/specialisaties. Dat is precies wat ik hoopte te zien in The Division, en in deze beta bleek dat de game zich daar ook echt op toespitst. Daardoor kan ik de wat mindere puntjes (optimalisatie, recoil, onoverzichtelijkheid) veel beter wegschuiven en gewoon genieten van wat het wél biedt. 🙂

  6.   
    Regge's avatar

    hejehj, als er een guild systeem komt echt een GN guild ;P Fliinder is zeker van de partij!
    over twee weken vakantietje flink werken en dan kan ik hem aanschaffen hoop ik:)

  7.   
    Thijs.'s avatar

    Heb de beta helemaal kapot gespeeld. Ik moet eerlijk zeggen ik had weinig op de game aan te merken. Het voelde precies zoals het hoort als ik eerlijk ben. De NPC’s werken voor mijn gevoel naar behoren. Ik begrijp wel wat Tom zegt over headshots etc maar daar in tegen het is een MMO en als je bijvoorbeeld kijkt naar Destiny de NPC’s zijn gewoon bullet sponges. Neem als voorbeeld WoW. Je zit daar met 25 man op een boss in te hakken met bijlen, zwaarden, magie etc en die blijven ook voor een bepaalde tijd staan. Dit is gewoon hoe een MMO werkt en ik denk dat de game een stuk minder krachtig zal zijn op het moment dat het 1 bullet 1 kill zou zijn.

    De wapens voelen voor mij persoonlijk ook goed. Het is aan het begin lastig om een wapen onder controle te houden maar op het moment dat je goeie mods vind zal je wapen ook een stuk krachtiger worden en meestal ook accurater. Ik ben zelf erg tevreden met dit systeem. Door een extreme recoil te hebben is het spel toch weer wat moeilijker wat het voor mij weer leuker maakt.

    De beta was natuurlijk wel erg beperkt qua skill-tree etc maar wat we hebben gezien moet ik eerlijk zeggen ziet er verdomt goed uit. Ik kan niet wachten tot we deze game in zijn volle glorie gaan zien. Het enige wat ik nog kwijt wil is over de grafische kant van de game. Er was alweer een halve witchhunt gaande op ubisoft omdat de game er ‘slechter’ uit zag dan op het moment dat de game aangekondigd werd. Het klopt volkomen maar mensen vergeten dat een console/pc ook bepaalde eisen nodig hebben om dat te kunnen draaien. Prima dat je dikke graphics wil en 140 fps etc maar de kosten voor zo’n systeem is voor de doorsnee gamer niet te betalen.

    Props voor ubisoft. Ik ben erg hyped voor de game en voor wat ik tot nu toe heb gezien geloof ik erin dat dit misschien wel een van de beste games van 2016 kan worden.

  8.   
    Ippon99's avatar

    Goeie review game viel wel tegen, ben meer iemand van COD. Ik ergerde me ook enorm aan de recoil .

  9.   
    Nuffsaid's avatar

    Ik ben voor die clan/crew/guild dinges 🙂
    Ik join!
    Heb ‘m pre-ordered, ga dan ook gelijk vanaf release spelen..

    Waar vind k tegen die tijd meer over de gamersnet clan voor The division? 8)
    (PC overigens)