Battleborn krijgt open beta op 8 april voor PS4; Xbox One en pc volgen 13 april

De komende tijd komen er nogal veel shooters en MOBA’s uit die gebaseerd zijn op eigen karakters, oftewel heroes. Battleborn is er daar een van, en die game gaat zich vanaf 8 april proberen te onderscheiden van de rest: dan gaat de open beta van start voor de PlayStation 4. De andere platforms (Xbox One en pc) krijgen op 13 april toegang tot de betafase.

De beta zal twee van de drie multiplayer-modi bevatten: Incursion en Meltdown. Daarnaast zijn alle 25 heroes speelbaar, hoewel er na de release nóg eens vijf bijkomen. Een aantal van die heroes moet echter eerst worden vrijgespeeld.

Naast Incursion en Meltdown zal ook de verhaalmodus te spelen zijn: tijdens de beta zijn de eerste twee episodes van de verhaallijn beschikbaar, zowel in singleplayer- als co-op-modus. Het verhaal draait om de strijd om de allerlaatste ster in het universum, die wordt uitgevochten door verscheidene facties.

De open beta loopt tot 18 april. Helaas wordt je voortgang in de beta niet overgeheveld naar de uiteindelijke game.

Op de officiële website van ontwikkelaar Gearbox staat alle informatie over de open beta. Check hieronder de Story Trailer.

  1.   
    Da_Patman's avatar

    Altijd de moeite waard om even te proberen, niet echt een groot van van cartoon setting, maar gameplay kan hoop goed maken

  2.   
    MBgamer's avatar

    Toch wel erg benieuwd naar deze game.
    Moba trekt mij wel dus misschien word dit wel wat.