Bill Gates bevestigt Age of Empires 4?

Het is alweer tien jaar geleden sinds Age of Empires 3 verscheen voor de pc. Sindsdien hebben we te maken gehad met Age of Empires Online en HD remakes van Age of Empires 2 en Age of Mythology. Veel gamers hunkeren echter weer naar een nieuwe Age of Empires-ervaring. Een moedige Reddit-gebruiker besloot aan niemand minder dan Bill Gates te vragen of we een nieuwe Age of Empires kunnen verwachten.

Redditer le-click stelde zijn vraag tijdens een AMA-sessie met Bill Gates. Tot ieders verbazing gaf Gates wellicht een hoopgevend antwoord.


Alhoewel het een onserieus antwoord lijkt te zijn, is het duidelijk dat veel gamers hopen op een nieuwe Age of Empires. De vraag van le-click is verreweg de meest populaire vraag uit de AMA-sessie. Dat wordt dus duimen geblazen.

  1.   
    Neolite's avatar

    Wanneer kan ik hier een pre-order voor doen? Zou een gigantische bazen actie zijn als men dit daadwerkelijk doet. Hoewel ze het ook met Halo Wars gedaan hebben, dat zag ook echt niemand aankomen. Dan moet Age of Empires 4 toch zeker wel lukken?

  2.   
    Downzilla's avatar

    AGE OF FUCKING EMPIRES FTW, zag het vanmorgen al, ben nu aan het wachten op fancy graphics en next gen micro management, en niet van die futuristische rts crap zoals star craft of die andere grap genaamd grey goo.

  3.   
    420blazeit's avatar

    My body is ready

  4.   
    Bram_M99's avatar

    Ik heb zoveel Age of Empires gespeeld, dit zou echt enorm, maar dan ook enorm gaaf zijn.

  5.   
    petiertje's avatar

    Hoe graag ik een nieuwe AoE zou willen. Niet zoals AoE3.. vier huizen en een bank naast elkaar en je hebt de grootste map al vol van links naar rechts. AoE 2 is nog steeds mijn favoriet, houd het ‘old school’ wat de verhoudingen in de game betreft en ik schrijf me in 🙂

  6.   
    Daniel Z's avatar

    Age of Empires II is de beste game op aard, dus, ja. Hier zou ik een nieuwe pc voor kopen, of Macbook mocht hij daar compatible voor worden.

  7.   
    WauWsy's avatar

    Ik vind het nog steeds schandalig dat ze Age of EMpires online geannuleerd hebben.. Geniaal spel. Ben wel benieuwd naar een deel 4

  8.   
    Puddingboom's avatar

    Na een drukke week is dit goed nieuws 😳

  9.   
    jkampmeijer's avatar

    AOE blijft populair.
    Kijk maar naar de HD versie die via steam is uitgebracht.

    Wie weet? 8)

  10.   
    Flapjack's avatar

    wololo

  11.   
    Downzilla's avatar

    @flapjack 11