Gerucht: Nintendo financiert ontwikkeling Beyond Good & Evil 2 voor Nintendo NX

Nintendo’s nieuwe console, de Nintendo NX, leeft al enige tijd op geruchten. Een game die op minstens zoveel geruchten leeft is Beyond Good & Evil 2. Deze titel werd medio 2008 in enige mate onthuld met een teaser tijdens de UbiDays in Parijs, maar van een concrete aankondiging is het nooit gekomen. Daar lijkt echter verandering in te kunnen komen.

Volgens een recent gerucht zoekt Nintendo naar een sterke Nintendo NX-exclusive en Beyond Good & Evil 2 zou een perfecte kandidaat zijn. Naar verluidt gaat de game momenteel door het leven met de werktitel Beyond Good and Evil: The Prejudices of Philosophers. Nintendo zou deze exclusieve titel ergens in 2017 voor de Nintendo NX willen uitbrengen.

Het blijft een gerucht en speculeren, maar het lijkt in elk geval op papier een hele logische match. In het verleden pakte Nintendo op een soortgelijke manier de ontwikkeling van Bayonetta 2 op. Dit resulteerde zelfs in ”de perfecte sequel” volgens onze review.

Als de eerdere geruchten kloppen, wordt de Nintendo NX ergens tussen maart en mei onthuld, met een release eind 2016. We wachten ongeduldig af…

  1.   
    Valent!jn's avatar

    Dit zou echt een hele toffe combinatie zijn! Als Beyond Good & Evil 2 überhaupt ooit maar eens mag verschijnen. Man, wat was dat een game. 😆

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Hah, die game is al zo lang een gerucht hier en daar dat ik inmiddels niet meer geloof dat het ooit uit gaat komen 😛