Dark Brotherhood komt naar The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online voelt voor sommige gamers nog niet compleet: de gildes die we kennen uit andere Elder Scrolls-games zitten nog lang niet allemaal in de online-variant. Gelukkig begint daar verandering in te komen: eerder werd de Thieves Guild al toegevoegd en binnenkort is het de beurt aan de Dark Brotherhood.

Om aan te kondigen dat we binnenkort kunnen gaan moorden voor de Dark Brotherhood, is een trailer uitgebracht. Die is niet heel informatief, maar we weten in ieder geval dat we ‘binnenkort’ aan de slag kunnen in de onderwereld van Tamriel. de Dark Brotherhood is voor veel fans de favoriete factie, dus voor hen is dit fantastisch nieuws.

Het is niet bekend of de nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online geld gaat kosten. Gebaseerd op de voorgaande uitbreidingen, is dat echter aannemelijk: ontwikkelaar Zenimax brengt uitbreidingen vaak in twee delen uit. Een daarvan is gratis en voert verbeteringen aan het hoofdspel door. Het tweede deel voegt de daadwerkelijke content toe, maar kost wél geld.

Check hieronder de aankondigingstrailer voor de Dark Brotherhood.

  1.   
    nivlem's avatar

    Nice, ben wel benieuwd wat het toevoegt kwa Gameplay/ lore

  2.   
    stoneface's avatar

    moet je nog steeds maandelijks betalen voor dit spel?

  3.   
    nivlem's avatar

    eenmalige aankoop, maar de dlc moet je dan apart bij kopen. als je maandelijks wilt betalen wordt je eso plus en dan krijg je de dlc gratis en zoveel crowns (ingame Premium currency) per maand