Falcon Lost-exploit in The Division nu minder eenvoudig te misbruiken

Vorige week werd bekend dat de eerste Incursion-missie in The Division, Falcon Lost, een aantal glitches bevatte, waardoor sommige spelers in korte tijd onevenredig dikke loot konden vergaren. Ubisoft maakte bekend dat het voorbereidingen trof om misbruikers van deze glitches te straffen.

Maar dat zou natuurlijk geen enkel nut hebben als de ontwikkelaar de bugs in de game laat zitten. Nu is er dan ook een patch verschenen die een aantal problemen verhelpt.

De update maakt het nog niet helemaal onmogelijk om de Falcon Lost-exploit te misbruiken, maar maakt dat in ieder geval moeilijker. De belangrijkste aanpassing is dat kogels die van buitenaf worden afgevuurd, het missiegebied van Falcon Lost niet langer kunnen penetreren. Daarnaast is het onmogelijk geworden om door het plafond te komen door de jumping jack emote uit te voeren tijdens het beklimmen van ladders.

Maar zoals al werd gezegd, kunnen spelers op bepaalde manieren nog steeds snel door de missie heen spelen. Het lijkt bijvoorbeeld nog steeds mogelijk om je draagbare schild te gebruiken om door massieve muren heen te komen.

Laten we hopen dat Ubisoft de malaise rondom The Division snel definitief weet op te lossen.

  1.   
    Kaiszer's avatar

    Heb liever dat ze die daily missie bugs patchen. Wat een ellende is dat… Wordt ook met elke patch erger, heb ik het idee. Erg jammer voor deze verder zo toffe game!

  2.   
    madda's avatar

    allemaal heel fijn, maar ik wordt nogsteeds schijt ziek van alle andere bugs en glitches, gaan ze die ook nog een keer fixen of vinden ze dat niet nodig ?? regelmatig dat de daily missies of hetzelfde zijn of er gewoon helemaal niet zijn. ik heb 1 keer de falcon lost gecomplete en sindsdien refreshed deze niet meer en krijg ik dus geen rewards….. uit het niets doodgaan op een trap of vuurgranaten die een veel en veel groter bereik hebben dan de cirkel aangeeft…. in de darkzone regelmatig dat de extraction gewoon niet werkt( de optie om op X te drukken voor extraction material aan het touw te hangen verschijnt gewoon niet ) of skills en healthpacks die niet werken. 😡 😡

    ben er voorlopig even klaar mee, hoop dat ze het allemaal een beetje gefixt hebben voor de DLC uitkomt anders is het wel zonde van het geld voor die seasonpass 😥 😥

  3.   
    Tom's avatar

    Ik heb tot dusver echt miniem last gehad van bugs of glitches (Xbox One-versie hier). Ik heb een keertje een beetje vastgezeten achter een auto, maar dat is het dan ook wel weer. Kan misschien liggen aan het feit dat ik de level cap nog (steeds) niet bereikt heb, maar goed. Ik hoor andere steevast klagen over allerlei fouten, terwijl ik ze maar zelden vind in mijn uren met The Division…

  4.   
    Kaiszer's avatar

    Tom, dat had ik ook. tot ik de game uitspeelde qua story nergens last van. maar zodra ik endgame ging spelen een en al ellende… speel op PC.

  5.   
    Neolite's avatar

    Een van de problemen waar ze tegen aan lopen is dat er veel bugs in zitten die ze weten en al een fix voor hebben. Alleen dit kan pas geüpdatet worden tijdens de volgende cliënt update in mei, dankzij Microsoft en Sony.