Kom ook naar BattleCon op 7 en 8 mei in Rotterdam

Het aantal game / comic / Youtube-evenementen blijft maar stijgen. Inmiddels bezoeken wij dit jaar 16 beurzen met de GN Tuktuk, maar daarnaast bezoeken we natuurlijk ook evenementen, gewapend met onze camera en guitige redacteuren. In het weekend van 7 en 8 mei zijn we te vinden op BattleCon, het nieuwe evenement van de makers van Firstlook Festival. En daar draait het om Multiplayer Mayhem.

Je kunt deelnemen in 500 toernooien, verdeeld over 17 verschillende games op alle huidige gaming platforms. Dat gebeurt in 20 verschillende Battlegrounds, waarbij een prijzenpot gemoeid is van 50.000 euro. Minimaal een derde van de bezoekers gaat met een prijs naar huis en in tegenstelling tot de bekende online toernooien, kan iedereen hier meedoen. De minitoernooitjes duren een half uur en je kunt tientallen games per dag proberen.

Ook GamersNET is natuurlijk van de partij en wij zijn dan ook benieuwd tegen wie van jullie wij die dag kunnen strijden. Want ja, we winnen ook graag tegen GamersNET Vrienden!

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    8 mei is ook UFC in rotterdam!

  2.   
    Supermanneke's avatar

    Fuck, zou wel willen meedoen met Battlefield, maar dat draaien ze niet :P. Overwatch zou ook leuk zijn, maar nog niet veel kunnen spelen :(.

  3.   
    mattioza's avatar

    Wel een origineel concept.

  4.   
    Leukste's avatar

    Mocht de ESL niks worden dan kunnen we hier nog altijd voor de prijzen gaan. 😉