Kratos bezoekt Noorse mythologie in uitgelekte concept art God of War 4

Het lijkt erop dat er een flinke lading concept art van God of War 4 is uitgelekt. Met deze nieuwe actiegame lijkt ontwikkelaar Sony Santa Monica ten dele gehoor te geven aan een veelgehoorde klacht na God of War 3 en God of War: Ascension, veel gamers waren namelijk wel klaar met Kratos en zijn strijd tegen de Griekse goden.

Hoewel Kratos, ditmaal met een woeste baard, wederom opduikt in de concept art van God of War 4, is er wel degelijk voor een nieuwe setting gekozen. Ditmaal is het niet de Griekse, maar de Noorse mythologie die door Kratos onder handen wordt genomen. De game zou zich afspelen in Alfheim, één van de negen werelden uit de Noorse mythologie en het thuis van de elven. Bekende goden uit de Noorse mythologie, waar je mogelijk een robbertje mee zal vechten, zijn onder andere Thor, Odin, Loki en Freya.

[SCREENSHOTS]

Meer uitgelekte concept art vind je op Nerdleaks. Zou jij deze setting voor God of War 4 tof vinden? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ziet er leuk uit en denk dat een beetje nieuwe setting wel nodig is, de huidige goden wereld is wel een beetje afgeslacht door kratos :P.

  2.   
    Mjolnir's avatar

    De enige reden voor spijt dat ik een Xbox heb.

  3.   
    MikeGevers's avatar

    Als dit gebeurt, koop ik een PS4! Of misschien wacht ik wel eerst de geruchten over de PS4K af 🙄

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Ben erg benieuwd! Noorse mythologie is behoorlijk tof, dus dat kan een leuke setting opleveren! 🙂

  5.   
    ATLAS_TroopeR's avatar

    awesome

  6.   
    Carmen07's avatar

    Vet!! 8)

  7.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Nice! Hopelijk kan ik straks Thor z’n gezicht verbouwen met die hamer van hem! Moet Kratos wel eerst waardig genoeg zijn om de hamer te heffen!

  8.   
    Daniel Z's avatar

    Oh god jaaa! Games in Scandinavië, zo’n omgeving of iets met de Noorse mythologie is altijd +1. Dit zal verfrissend zijn als het echt waar is, laat maar komen. Nu al hyped!

  9.   
    NuckChorris's avatar

    Huge fan of this franchise. Ben benieuwd wat Sony allemaal gaat showen van God Of War IV op de aankomende E3. Can’t wait to see it. 😆

  10.   
    Hitman301's avatar

    Wauw! Dit nieuws heeft mijn dag nu al gemaakt! Ben een gigantische Gof of War fan! 😀