Ratchet & Clank tijdelijk speelbaar in Dead Star

Dead Star verscheen begin april voor de PlayStation 4 en was direct gratis met PlayStation Plus. Hoewel de game wat ruwe randjes had, wist de twin-stick MOBA gameplay veel spelers te bekoren. Het spel heeft zelfs de aandacht van twee van ’s werelds beroemdste ruimtereizigers weten te trekken!

Ratchet en Clank zijn namelijk beschikbaar gesteld als speelbare personages in Dead Star. Je zult echter wel snel moeten handelen, want het duo is slechts beperkte tijd aanwezig. Speel je Dead Star vandaag of morgen, dan wordt Ratchet aan je profiel toegevoegd. Door de game tussen 6 en 9 mei op te starten, speel je Clank automatisch vrij.

Ontwikkelaar Armature stelt tevens een aantal DLC-pakketten beschikbaar. De Kurg Ship-uitbreiding voegt drie nieuwe schepen en vier Kurg-piloten toe voor 4,99 euro. Het Ordo Robots Skin Pack kost 1,99 euro en introduceert twee nieuwe pilootportretten, evenals vier skins voor je schepen. De DLC is beschikbaar via Steam en de PlayStation Store, terwijl Ratchet en Clank enkel beschikbaar zijn in de PlayStation 4-versie van de game.

[SCREENSHOTS]

Meer Dead Star

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren