The Witcher 3 uitbreiding Blood and Wine verschijnt voor de E3

In een recent interview hebben de ontwikkelaars van CD Projekt RED wat meer details vrijgegeven omtrent de grote Blood and Wine uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt. Meest opvallende feit is dat men de uitbreiding nog voor de aankomende E3 wil uitbrengen. Dit houdt in dat we Blood and Wine voor 14 juni aanstaande kunnen verwachten.

Verder gaf men aan dat de uitbreiding qua mapgrootte de omvang heeft van alle Skellige Isles bij elkaar. Blood and Wine bevat tevens een geheel nieuwe Gwent deck.

TIjdens het interview was er ook nog aandacht voor enkele andere zaken rondom The Witcher. Zo is CD Projekt niet van plan om deel 1 of 2 van een remaster te voorzien. Ook hoeven we niet te rekenen op een retailversie die alle drie de games zal combineren. Een Game of the Year Edition van The Witcher 3, inclusief alle patches en uitbreidingen, wordt wel overwogen.

  1.   
    Papachico's avatar

    Ben erg benieuwd. Weet niet of het klopt dat het qua grootte net als de skelige isles is want dat is tog wel een heel stuk kleiner dan velen. Ze zeiden eerst het groter zou worden dan velen en novigrad bij elkaar. Desalniettemin zal het voor de prijs meer dan waard zijn.

  2.   
    Sa.'s avatar

    Man, nu moet ik nog sneller het origineel uitspelen! 😛

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Komt er ook weer een fysieke release met gwent kaarten