The Witcher 3 uitgever CD Projekt wil model van Rockstar volgen

The Witcher 3: Wild Hunt heeft vorig jaar meer dan 250 Game of the Year Awards in de wacht gesleept. Marcin Iwinski, directeur van uitgever CD Projekt, wil er zeker van zijn dat toekomstige games dezelfde mate van zorg en aandacht krijgen, om constant kwaliteit te blijven leveren.

Volgens Iwinski wil CD Projekt het model van Rockstar volgen, waarbij grote teams aan een beperkt aantal projecten werken:

The Witcher finished with 80 people, The Witcher 3 finished with 250, so Cyberpunk will probably be even more. Don’t think about scale in terms of us doing 20 projects; no, we’ll focus, we’ll focus on certain things… We don’t want to be a 10 project studio. The Rockstar model is nice.
Op deze manier hoopt men ook van het aankomende Cyberpunk 2077 een succes te maken. De game is op elk front ambitieuzer dan The Witcher 3, aldus Iwinski.

The Witcher 3: Wild Hunt verscheen vorig jaar. Deze lente verschijnt de tweede en laatste uitbreiding, Blood and Wine.

  1.   
    Downzilla's avatar

    Thw Witcher 3 is een van die games waarin je in een keer stil gaat staan en denkt: Potverdikkie wat is dit goed.

  2.   
    Corneliuscan's avatar

    blood and wine verschijnt volgende maand? dit is toch nog niet officieel bekend gemaakt door CDPR? Zou wel top zijn.

  3.   
    ChielB's avatar

    Klopt, het is nog een gerucht/verwachting. Volgens de eerdere berichten is het in de eerste helft van dit jaar, dus dat moet ergens in de lente gaan gebeuren. Het bericht is er iets op aangepast. 🙂

  4.   
    Corneliuscan's avatar

    ah ik zie het staan. Top. nu bekend dat hij sowieso voor de E3 uitkomt.