De Star Wars: Rogue One trailer analyse voorspelt veel goeds… | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De dames en heren van New Rockstars zijn op YouTube hard onderweg om vaste kost te worden voor film- en seriefanaten. Wekelijks analyseren zij niet alleen de grootste series, maar ook wordt er vooruitgeblikt op komende films middels trailers. Onderstaande video toont een diepgaande analyse van de nieuwe Rogue One trailer van Star Wars. Wie kunnen we verwachten en wat verklapt de trailer al? Iets over game-helden Kyle Katarn en Jan Ors… Daar worden wij wel warm van!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Modder maakt Superhot na in Fallout: New Vegas.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tom's avatar

    Kyle Katarn. That is all. 8)

  2.   
    WesterW's avatar

    Tom schreef, "Kyle Katarn. That is all. 8) "

    Precies <3