De Titans vallen in Q4 weer uit de lucht in Titanfall 2

We zagen eerder al een toffe teaser trailer en nu heeft Electronic Arts eindelijk wat zekerheid gegeven omtrent de releasedatum van Titanfall 2. Volgens de uitgever kunnen we Titanfall 2 in het vierde kwartaal van dit jaar verwachten. Tijdens een presentatie van financiële cijfers meldde men dat de nieuwe game van Respawn Entertainment in Q3 van het fiscale jaar 2017 verschijnt, wat neerkomt op het laatste kwartaal van dit kalenderjaar.

Voor meer informatie moeten we nog een maandje geduld hebben, want tijdens de E3 zal EA Titanfall 2 volledig uit de doeken doen. De onthulling vindt plaats op 12 juni. Wellicht horen we dan ook meteen of Titanfall 2 een open beta gaat krijgen.

Titanfall 2 is in ontwikkeling voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. In tegenstelling tot de eerste game zal dit vervolg ook een singleplayer campaign krijgen.

  1.   
    Sopkip's avatar

    Nice! Ben benieuwd hoe en wat er veranderd is..

  2.   
    Emrys1804's avatar

    ik vond het altijd een leuk spel dus ben benieuwd!

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Had verwacht dat hij zou opschuiven naar begin 2017 met de release van Battlefield 1 nu. Vind het een beetje raar dat ze twee shooters uitgeven in hetzelfde kwartaal.

  4.   
    Hitman047's avatar

    Wel 2 enorm verschillende shooters. Ik denk niet dat ze daar al te veel last van zullen hebben.

    Ben wel benieuwd hoe Titanfall het gaat doen ten opzichte van COD.

  5.   
    Invictus's avatar

    Ben echt benieuwd! Aangezien ik deel 1 echt helemaal niks vond.

  6.   
    ScorpionNL's avatar

    Ik vond deel 1 goed. Ik weet op het einde van het jaar dus echt niet wat ik allemaal moet gaan spelen. Zoveel releases waar ik naar uit kijk.

  7.   
    Kaiszer's avatar

    Zou graag een open beta zien, deel 1 heb ik nooit gespeeld en weet niet echt zeker of dit wat voor me is. Die beta’s van tegenwoordig zijn daar ideaal voor.