Deze Battlefield-speler is een pro met guided rockets | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Leuk natuurlijk, je raketten nog kunnen sturen in de lucht met Battlefield. Maar werkt het ook? Negen van de tien keer bakken we er niks van, maar er zijn een aantal spelers die er hun dagtaak van maken en dan ook nog eens steevast erin slagen.

Neem nou Battlefield 4-speler CloakedStarship, die met regelmaat een hacker wordt genoemd, juist omdat hij zo pietje-precies is met zijn SRAW en andere gestuurde raketten. Deze man poft van alles en nog wat uit de lucht, onderstaande montage is daarvan akte…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De ultieme analyse van de Battlefield 1-trailer

Eet smakelijk!

  1.   
    Leukste's avatar

    4:17 Are you serious? 😆

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Dit lukt mij ook nog wel vaker maar niet zo vaak als deze meneer. 🙂

  3.   
    Kaiszer's avatar

    Jeetje, dat is wel echt goed hé… Gaat mij nooit lukken 🙂