Eerste Elusive Target in Hitman ging vaak dood

Vorige week verscheen het eerste Elusive Target in Hitman. Zoals zijn naam al doet vermoeden had dit doelwit zich goed verstopt, maar toch wist 53 procent van de spelers dit contract succesvol af te ronden. Grofweg één op de tien spelers haalde zelfs de Silent Assassin-rang! Dat blijkt uit een infographic die Square Enix heeft vrijgegeven.

Ontwikkelaar IO Interactive gaf tevens aan dat we de komende tijd meer Elusive Targets kunnen verwachten, die bovendien met een hogere frequentie zullen verschijnen. Ook belooft de ontwikkelaar een betere balans tussen de Elusive Targets en Escalation Contracts.

Een nieuw Escalation Contract is nu beschikbaar in Hitman. Deze heet The Scorpio Detective en voegt twee nieuwe doelwitten toe in Sapienza: Edmondo Giordano en Jack Please.

  1.   
    Downzilla's avatar

    Dus als je iemand dood wilt hebben moet je een pc gamer inhuren, staat genoteerd.

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Downzilla schreef, "Dus als je iemand dood wilt hebben moet je een pc gamer inhuren, staat genoteerd."

    Dat is nog niet eens zo gek, nu dat veel maatschappijen op internet lopen. Je kunt tegenwoordig ook al een massa moord plegen via een computer. Ze hebben bewezen dat kwaadwillende een burgerlijke vliegtuig kunnen besturen, zo kunnen ze de route, hoogte of allerlei andere dingen aanpassen. Gelukkig kunnen piloten het handmatig
    overnemen. Maar wacht dat je van een kerncentrale die tegenwoordig ook volledig bestuurt kan worden via internet?
    Hetzelfde geldt voor onze economie, er hoef maar wat te gebeuren en de hele economie stort finaal in.
    Een computer kan tegenwoordig meer schade aanrichten dan een AK of een bom.

    Aangezien PC gamers vaak ervaring hebben met computers en handig zijn met een toetsenbord en muis, zijn het toch wel potentiële hackers te noemen.

    Het mag allemaal ongeloofwaardig klinken of een verhaal uit een film, maar het is wel iets waar we naar toe streven. Moorden via een computer is gewoon mogelijk!

  3.   
    Downzilla's avatar

    @deadseye klopt, eigenlijk zou een meesterhacker hitler moeten hacken zodat de tweede wereldoorlog nooit had plaatsgevonden. Of de hemel ddos’en om de wederkeer van jezus te versnellen.