Framerate-problemen Homefront: The Revolution worden opgelost

Deze week verscheen Homefront: The Revolution en de game ontving over het algemeen negatieve recensies. Onze Stijn bijvoorbeeld gaf The Revolution in zijn review een 5,5 en bekritiseerde zowel de grafische missers als de saaie gameplay.

Aan die gameplay valt niet veel meer te veranderen, maar ontwikkelaar Dambuster Studios doet wel zijn best om de graphics nog iets te verbeteren. Zo erkende community manager Craig Turner op het officiële Homefront-forum de framerate-problemen van het spel. Volgens hem werkt de studio aan een oplossing:

We’re aware that performance – particularly frame rate – is not currently where we want it to be, and we are working on additional patches to help address these issues and more. Patch notes per platform will be available on the community forums and on Steam when they go live.
Het komt niet als een verrassing dat Homefront: The Revolution tegenvalt. De game is ruim vier jaar in ontwikkeling geweest en is in die tijd veranderd van uitgever, ontwikkelaar en engine. Dit problematische ontwikkelproces werd zelfs door de game director erkend in de credits, zoals je kunt zien op onderstaande afbeelding.

  1.   
    Bacotje's avatar

    Dat een bout spel als dit dan ook nog zulke problemen vertoond is ronduit triest.

  2.   
    Kaiszer's avatar

    Jammer dat de game nog steeds matig blijft…