Gerucht: Steam Summer Sale start dit jaar op 23 juni en duurt tot 4 juli

Het is voor veel pc-gamers hét moment om hun spellen in te slaan: de Steam Holiday Sale en Steam Summer Sale. Tijdens dit jaarlijks terugkerende fenomeen in de zomer en rond de kerst zijn tientallen games flink afgeprijsd op Steam en dat zorgt ervoor dat menig gamer zijn catalogus aanvult met tal van spellen die hij niet zelden niet eens zal spelen.

Op Reddit is nu een afbeelding opgedoken die ons mogelijk verteld wanneer de Steam Summer Sale van start gaat. Hoewel de afbeelding vermeldt dat het om vertrouwelijke informatie gaat, blijkt een gameuitgever op Steam zich hier niets van aan te trekken en is de afbeelding toch naar buiten gekomen. Hieruit kunnen we opmaken dat de Steam Summer Sale op 23 juni van start gaat en zal duren tot en met 4 juli. Vooralsnog is het echter de vraag in hoeverre we deze afbeelding serieus kunnen nemen, het is immers niet heel moeilijk om dit na te maken.

  1.   
    Downzilla's avatar

    www.gaben.tv

  2.   
    nielsiebro's avatar

    Abadu Gaben! 🙄

  3.   
    iDraxo's avatar

    kan nie wachten

  4.   
    Sopkip's avatar

    Ik vind de afgelopen jaren de steam sales echt mega tegen vallen, ben benieuwd of er dit jaar weer leuks in de aanbieding gaat of dat t weer allemaal lafjes afgeprijst word.