Meisje ontwerpt eigen Overwatch-karakter

Wat deed jij in je vrije tijd toen je 8 á 9 was? Buiten voetballen, beetje Nickelodeon kijken en zo nu en dan belletje lellen? De dochter van Shane Hickey had andere plannen: ze ontwierp namelijk een eigen Overwatch-karakter, dat ze Birst noemde, mét bijbehorende omschrijving! Vader Shane twitterde de foto naar officiële account van de game, en een dag later was het raak.

De helden van Blizzard namen de tekening over en gaven hun eigen twist aan het karakter. Ook de bijgevoegde omschrijving namen ze mee in hun ontwerp, en gaven Birst een aanvallende boomerang, heelkracht, vleugels en lasers op haar kostuum.

Het beste aan dit hele verhaal is eigenlijk wel de reactie van de dochter, wanneer Shane het bericht met Blizzards versie van Birst laat zien:

Eindstand is het natuurlijk een tof gebaar van de studio naar een fan, maar er zijn steeds meer twitteraars die ervoor pleiten om Birst in de uiteindelijke game te krijgen. Wat vinden jullie?

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Voeg deze personage maar gewoon toe, jammer dat ik geen Twitter heb!

    Naar al die jaren blijft Blizzard me nog altijd verbazen, wat een top bedrijf!

  2.   
    Thomsnov's avatar

    Ik kan alleen maar ja zeggen tegen het toevoegen van dit karakter ik zeg MEER MEER MEER.

  3.   
    madda's avatar

    Had dit ook al op Twitter voorbij zien komen, erg tof van blizzard dat ze op deze manier met fans omgaan. Van mij mogen ze deze char zo toevoegen aan de game 🙂 🙂

  4.   
    Kaiszer's avatar

    hoe vet! en ook heel tof van Blizzard!

  5.   
    iDraxo's avatar

    ik vind het wel een leuke reactie van dat meisje 🙂

  6.   
    Graezoth's avatar

    Ik zou zeggen, waarom niet? ziet er tof uit, en je kunt vast wel een background en moveset maken die tof is en erbij past

  7.   
    Noice!'s avatar

    Ik vind de tekening slordig en lelijk. Moest ze duidelijk verplicht van haar vader. Ik zou echt niet trots kunnen zijn zo op m’n kind, geen wonder dat die artist van Blizzard hem helemaal opnieuw ontwierp.

  8.   
    Hillianii's avatar

    Haha leuk en nu toevoegen 😉