Open beta PlayStation Now met 200 games nu beschikbaar in Nederland en België

De open beta van PlayStation Now is vandaag beschikbaar gesteld voor Nederland en België, waardoor PlayStation 4-bezitters tot wel 200 PlayStation 3-games kunnen spelen. Sony geeft echter wel aan dat enige lag of andere onstuimigheden mogelijk zijn tijdens het spelen van PlayStation 3-titels, het is immers een beta.

Als PlayStation Now lanceert, kun je een abonnement nemen voor 16,99 euro per maand en zijn de PlayStation 3-games zonder disc of download speelbaar. Dit stream je namelijk via de cloud van PlayStation. Iedereen kan daarnaast een proefabonnement van een maand starten, waarna je altijd kunt beslissen een betaald abonnement te nemen.

De games die in de open beta beschikbaar worden gesteld, zijn op de website van PlayStation te vinden. Enkele games worden hieronder tevens benoemd.

Games die gedurende de open bèta aangeboden worden, zijn onder andere Borderlands (2K Games, Inc), BioShock Infinite (2K Games, Inc), Dead Island (Deep Silver), The Last of Us (SIE WWS), Lego Batman: The Videogame (Warner Bros. Interactive Entertainment), The Lego®Movie Videogame (Warner Bros. Interactive Entertainment), Batman Arkham City (Warner Bros. Interactive Entertainment), Mortal Kombat Komplete Edition (Warner Bros. Entertainment Inc.), Ratchet and Clank: A Crack in Time (SIE WWS), Ultra Street Fighter IV (CE Europe Limited), Uncharted: Drake’s Fortune (SIE WWS), Uncharted 2: Among Thieves (SIE WWS), Uncharted 3: Drake’s Deception (SIE WWS), Walking Dead Season 1 en 2 (Telltale Games) en XCOM (2K Games, Inc).

  1.   
    Kaiszer's avatar

    17 euries?? Dat is me echt veel te veel.

  2.   
    DoeMaarWat's avatar

    Goeie deal

  3.   
    FireBallz's avatar

    voor toptitels zoals in dat rijtje heb ik het er wel voor over.

  4.   
    Leukste's avatar

    Kunnen we toch voor een (proef)maand gratis AAA titels spelen op onze PS4. 😳

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Leukste schreef, "Kunnen we toch voor een (proef)maand gratis AAA titels spelen op onze PS4. 😳 "

    Haha dat dacht ik ook al

  6.   
    Kaiszer's avatar

    oh, ja dat maandje proef is wel nice 🙂 dan ga ik het even checken

  7.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Oké wat is dit precies, allemaal kutgames in psplus en dan moet ik nog een duur abonnement extra nemen voor goeie games?

  8.   
    Dynastickiller's avatar

    Voor dat maandje proef moet je wel natuurlijk je creditcard gegevens invullen

  9.   
    DeAdSeYe's avatar

    Als je Playstation Now neemt voor €16,99, moet je natuurlijk ook PSN+ nodig hebben om die oude games online te kunnen spelen.

    Nou valt het nog wel reuze mee, maar hier een abonnement, daar een abonnement en dan daar weer een abonnement en zo wordt het toch weer allemaal een dure grapje. Dan wil ik liever gewoon zo de games kopen die ik echt wil spelen.

  10.   
    Joostieh's avatar

    ik moet gewoon 17 euro overmaken, dus echt gratis is het niet te noemen er van uitgaand dat het niet wordt teruggestort?

  11.   
    Jerry97's avatar

    Ik wilde het net downloaden staat er dat ik alsnog 17 euro over moet maken, maar als je in de store kijkt staat er dat het een GRATIS proefabonnement is. lekker handig geregeld.

  12.   
    mattioza's avatar

    Is een veel te hoge maandelijkse kost, je moet echt al wekelijks PS3-titels gaan oppakken om het er beetje uit te halen.
    Aan de jaarprijs van PS+ (€50/jaar) zou het nog te overwegen zijn.

  13.   
    Ralph P Scene's avatar

    12 maanden is 204 Euro plus je ps is al 254 Euro.. 5 nieuwe games en je hebt het zelfde geld al uit gegeven….

  14.   
    Myzzle's avatar

    Ik vind het een leuke progressie in de gamewereld echter vond ik het in de beta niet echt lekker spelen. Tevens wil ik ook niet hier weer geld per maand aan spenderen. Ik laat dit toch even aan mij voorbijgaan.

  15.   
    JustRickNL's avatar

    Voor 1 maandje.. opzich

  16.   
    AllardK's avatar

    Black ops 2 en skate 3 zou Nice zijn