PlayStation Plus-games van juni 2016 zijn o.a. NBA 2K16 en God of War: Chains of Olympus

De maand mei loopt op zijn einde en dus is het alweer bijna tijd voor nieuwe PlayStation Plus-games. Hoewel een officiële vermelding van deze nieuwe PlayStation Plus-games op de PlayStation Blog vooralsnog uitblijft, heeft de Russische tak van Sony de nieuwe Plus-spellen al bekendgemaakt via Twitter.

PlayStation 4-gamers kunnen in juni gratis aan de slag met NBA 2K16 en kunnen tevens Gone Home: Console Edition aan hun catalogus toevoegen. De PlayStation 3-spellen zijn Siren: Blood Curse en Echochrome. PlayStation Vita-gebruikers kunnen tot slot aan de slag met de PlayStation Portable-game God of War: Chains of Olympus en de Vita-game Little Deviants.

De PlayStation Plus-games van juni zijn vanaf volgende week dinsdag, 7 juni, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van mei aan je bibliotheek toevoegen.

  1.   
    Thomsnov's avatar

    For mother russia

  2.   
    Callofdeepak's avatar

    Spijtige games voor de ps4 zoals altijd …

  3.   
    Moodey's avatar

    Niemand op een paar mensen na willen basketballen op hun ps4

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Op zich is de NBA 2K-franchise nog best wel populair. Maar ja, de meeste mensen die in basketbalgames geïnteresseerd zijn, zullen 2K16 inmiddels wel in huis hebben.

  5.   
    Neolite's avatar

    Het lukt ze gewoon niet om dit echt van de grond te krijgen. Microsoft pakt het dan gewoon vele malen beter aan.

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    🙄 Nu brengen ze een trippleA game uit en dan word het een sport game, laat staan Basketball.
    Hoeveel % van de PS4 gamers zijn nu die Basketball fans rondom gaming??? 😳

  7.   
    Denkya's avatar

    ik heb nba2k16 al in bezit ,met afstand beste sportgames,maar het moet je idd boeien,werd wel eens tijd voor een AAA-game

  8.   
    Bram_M99's avatar

    (null)

  9.   
    rude1980's avatar

    top!!!! NBA2k16!!!!!!

  10.   
    mattioza's avatar

    Het was dus geen toeval dat de bekendmaking van de PS+ games zolang uit bleven. 😀 Nouja heel wat Amerikanen zullen wel tevreden zijn waarschijnlijk.

  11.   
    jelte23's avatar

    Ik heb best wel zin om die basketbal game op te pakken. Ik speel nooit echt sport games dus ik ben benieuwd!

  12.   
    NuckChorris's avatar

    Aardige line up voor de PS4. NBA 2K16 en Gone Home.

    Eindelijk een triple A titel en wat doen de meeste commenters hier? Zeuren. Typisch. Het is nooit goed wat Sony doet. Jullie wilden toch een triple A titel? Ja, maar niet deze. Wij willen allemaal onze favoriete games gratis krijgen van Sony. We willen ze het liefst persoonlijk kunnen uitkiezen en het moeten eigenlijk ook ragnieuwe titels zijn. Lol.. 😆

  13.   
    boogy0603's avatar

    werd tijd dat ze met betere games aankomen

  14.   
    gamerfriend01's avatar

    Sony mag heus wel wat geld uitgeven aan zijn fanboys met hun meer dan 35 miljoen verkochte ps4. Sony zijn gewoon zielige kleine gierige japanners die niks geven om hun fans.

  15.   
    yannick_TXL's avatar

    basketbal…

  16.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "Sony mag heus wel wat geld uitgeven aan zijn fanboys met hun meer dan 35 miljoen verkochte ps4. Sony zijn gewoon zielige kleine gierige japanners die niks geven om hun fans."

    Ja hoor onze Xbox fanboy is er weer. Moet je geen gears gaan spelen ipv de hele dag PlayStation berichten afzeiken? Snap ik wel trouwens, kijken naar wat de PlayStation allemaal heeft is ook interessanter dan Xbox 😆

  17.   
    rude1980's avatar

    Haha lol