The Division update 1.2 geeft je nieuwe gear sets

Morgen verschijnt er een nieuwe update voor Tom Clancy’s The Division, versie 1.2, die onder andere Hijack Extractions en nieuwe missie types bevat, maar er komen tevens vier nieuwe gear sets naar de game. Hiermee kun je je speelstijl aanpassen die bij jou past.

De Hunter’s Faith is een long range set, Lone Star is een DPS set, de Final Measure-set is er één voor de verdediging en de laatste is Predator’s Mark, een support gear set. Hieronder de details over de sets.

Hunter’s Faith – Long range

  • 2) 20% Marksmen Rifle critical hit damage
  • 3) 20% Damage to elite
  • 4) Every time you land a shot depending on the distance to the target, it will give you Damage Resistance against enemy weapon damage – you can go above 75% Damage Mitigation. The additional armor disappears after one bullet hits you

    Lone Star – DPS

  • 2) 100% Ammo Capacity
  • 3) 1000 LMG Damage
  • 3) 1000 Shotgun Damage
  • 4) Every time you holster a weapon it will automatically be reloaded

    Final Measure – Defensive

  • 2) 50% Exotic Damage Resilience
  • 3) 15% Protection from Elites
  • 4) When you you damage a player or an NPC with a grenade, you get a defuse buff, that allows you to defuse enemy grenades. When you defuse an enemy grenade it also gives you a grenade. (Also works with mortars in Falcon Lost)

    Predator’s Mark – Support

  • 2) 20% Optimal Range
  • 3) 800 Assault Rifle Damage
  • 3) 700 Pistol Damage
  • 4) Every time you hit 10 Bullets without switching the target, will apply bleed to the target. The bleed damage will be 100% of the damage already done by the bullets
  • Genoeg om weer vooruit te komen of kun je er weinig mee?

    1.   
      Neolite's avatar

      De nieuwe gear sets zijn pure bijzaak. De 1.2 patch is voor een fors aantal problemen de oplossing. Het spel wordt op dit moment geplaagd door bugs en glitsches welke voor een zeer groot aantal opgelost gaan worden met deze patch.

      Maar misschien nog wel het noemenswaardige is de nieuwe Incursion, Broken Circle waar je de nieuwe gear sets primair kunt verkrijgen.

    2.   
      Tom's avatar

      Zit er toch aan te denken om even te grinden voor een gear set. Volgens mij is dat serieus een van de weinige manieren hoe je nog een beetje kunt overleven in de Dark Zone of Incursion…

    3.   
      ScorpionNL's avatar

      Ben benieuwd naar de nieuwe incursion. De vorige met pijn en moeite gehaald.
      Kijk der evengoed naar uit.

    4.   
      DeAdSeYe's avatar

      Tom schreef, "Zit er toch aan te denken om even te grinden voor een gear set. Volgens mij is dat serieus een van de weinige manieren hoe je nog een beetje kunt overleven in de Dark Zone of Incursion…"

      De darkzone is zo kapot als het maar kan, vooral door het feit dat het helemaal niet gebalanceerd is. Ik heb een armor waarde van tegen de 200 en ik kan helemaal niet mee komen met andere die schijnbaar meer vrije tijd te spenderen hebben dan mij.

      Zo doe ik dus weinig tot helemaal geen schade aan andere terwijl ik gewoon naar 3 á 4 kogels neer lig. Dat neemt de fun gewoon keihard weg, ik ben niet graag in de darkzone terwijl ik The Division daar juist stiekem voor had gekocht.

      Zelf ben ik nog maar level 27 in de darkzone en ik zie niks anders als level 99 rond lopen en vaker zijn ze dan ook nog met 2 groepen vrienden die samenwerken, en dan kom ik daar aanlopen in m’n eentje of met 2 of 3 man die nog onder level 30 zitten in de Darkzone met gewoon wat basis gouden gear.

    5.   
      Supermanneke's avatar

      DeAdSeYe schreef, "

      ”Tom” schreef, "Zit er toch aan te denken om even te grinden voor een gear set. Volgens mij is dat serieus een van de weinige manieren hoe je nog een beetje kunt overleven in de Dark Zone of Incursion…"

      De darkzone is zo kapot als het maar kan, vooral door het feit dat het helemaal niet gebalanceerd is. Ik heb een armor waarde van tegen de 200 en ik kan helemaal niet mee komen met andere die schijnbaar meer vrije tijd te spenderen hebben dan mij.
      Zo doe ik dus weinig tot helemaal geen schade aan andere terwijl ik gewoon naar 3 á 4 kogels neer lig. Dat neemt de fun gewoon keihard weg, ik ben niet graag in de darkzone terwijl ik The Division daar juist stiekem voor had gekocht.
      Zelf ben ik nog maar level 27 in de darkzone en ik zie niks anders als level 99 rond lopen en vaker zijn ze dan ook nog met 2 groepen vrienden die samenwerken, en dan kom ik daar aanlopen in m’n eentje of met 2 of 3 man die nog onder level 30 zitten in de Darkzone met gewoon wat basis gouden gear. "

      De Darkzone is een gedrocht. ’t Idee is leuk, maar de uitwerking is echt compleet waardeloos.

    6.   
      mheiden21's avatar

      Zolang de darkzone niet fatsoenlijk gebalanceerd en het roque worden te belonend, is het wat mij betreft miskoop van het jaar. En helaas is deze patch ook weer voorzien van roque goodies. Jammer dat de devs zich teveel focussen daarop.

    7.   
      Bacotje's avatar

      T zal wel met the Division. Vanavond lekker Overwatch. Mij benieuwen of ik the Division ooit nog aan zal raken. End Game is het allemaal maar karig vind ik. En die Darkzone…..tja daar is al genoeg over gezegd.