Batman: Return to Arkham voor onbepaalde tijd uitgesteld

Momenteel wordt hard gewerkt aan Batman: Return to Arkham, de remaster van Batman: Arkham Asylum en Arkham City voor de Xbox One en PlayStation 4. Deze herziene versie zou over een maand verschijnen, maar uitgever Warner Bros. laat weten dat de game voor onbepaalde tijd is uitgesteld.

In een reactie op het Warner Bros.-forum laat de uitgever weten dat de game er simpelweg niet klaar voor is om eind juli al te verschijnen:

After reviewing the progress of the project, the team at WB Games has decided to delay the release of Batman: Return to Arkham to give the team at Virtuous Games additional time to deliver a polished Batman Arkham game experience.

We do not have a release date yet and will be sure to communicate that once we are sure the game will be ready. We know this is disappointing news, but we feel the extra time will allow the team to create the best gaming experience for our fans.

Met het drama van Batman: Arkham Knight voor de pc nog vers in ons geheugen valt het uitstel wel te begrijpen. Les geleerd en liever wat meer tijd voor een optimale remaster? We wachten geduldig af tot Warner Bros. met een nieuwe releasedatum komt.

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Best jammer had wel zin in een remaster van deel 1, uitstel is zeker niet erg als het de game ten goede komt maar ik snap nog steeds niet waarom men een datum aankondigt en dan ineens de game voor onbepaalde tijd uitstelt.

    Kondig dan de game aan maar nog geen datum.

  2.   
    Sixty's avatar

    Dat ze ff de laatste paar foute uit arkham knight halen en alle challenge maps door alle characters laat doen. Die remaster kan me op het moment niks schelen namelijk.

  3.   
    Gabbersouth's avatar

    crap

  4.   
    mattioza's avatar

    Ach jammer, was net van plan om hem deze zomer op de pakken 🙁

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    MaTriXX schreef, "Best jammer had wel zin in een remaster van deel 1, uitstel is zeker niet erg als het de game ten goede komt maar ik snap nog steeds niet waarom men een datum aankondigt en dan ineens de game voor onbepaalde tijd uitstelt.
    Kondig dan de game aan maar nog geen datum."

    Als alles goed lijkt te gaan kan je toch een release aankondigen, echter kan je altijd nog tegen probleem zomaar aanlopen die je niet verwacht.

  6.   
    MaTriXX's avatar

    Carlos0_0″][quote=”MaTriXX schreef, "Best jammer had wel zin in een remaster van deel 1, uitstel is zeker niet erg als het de game ten goede komt maar ik snap nog steeds niet waarom men een datum aankondigt en dan ineens de game voor onbepaalde tijd uitstelt.
    Kondig dan de game aan maar nog geen datum."

    Als alles goed lijkt te gaan kan je toch een release aankondigen, echter kan je altijd nog tegen probleem zomaar aanlopen die je niet verwacht.[/quote]

    Das waar maar over het algemeen worden games 9 van de 10x veel te vroeg aangekondigd.

    Mooiste aankondiging en release vind ik nog steeds die van Fallout 4.