For Honor toont intense gevechten en verschijnt in februari 2017

Ubisoft toonde een nieuwe trailer van For Honor, een destructieve sensatie met gevechten als gevolg tussen een Vikingen, Samoerai en Europese ridders. De cinematic trailer vertelt het verhaal omtrent de game, maar toont vooralsnog geen gameplay.

Apolion is samen met de Black Legions de vijand die de drie facties bij elkaar wil brengen, maar dat in deze wereld onmogelijk is, vertrouwen is er niet meer. Unite om een burgeroorlog tegen te houden. In de volgende trailer houden de Vikingschepen een raid richting de Samoerai, waar de gameplay eindelijk begint. De animaties en de combat ziet er veel soepeler, maar net zo pittig, uit als de eerste gameplay die we vorig jaar te zien kregen.

In een regenbui trotseer jij als Viking met je baardige maten het fort van de Samoerai, klim je een toren op en ram je jouw enorme bijl in de vijand. De één op één gevechten zijn tactisch en je moet je verdediging en aanvallen timen. Deze combat is zwaar, intens en houdt het tempo wat lager dan in andere action games.

For Honor krijgt een alpha en de game verschijnt op 14 februari voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren