Gerucht: Crash Bandicoot komt terug, maar niet zoals je had gehoopt

Fans vragen al jarenlang om een nieuwe Crash Bandicoot-game, maar helaas worden hun smeekbedes niet verhoord. Gelukkig gloort er hoop aan de horizon, want het lijkt erop dat dit bekende buideldier zijn opwachting maakt op de PlayStation 4! Al is het waarschijnlijk niet zoals je had gehoopt…

Op de internationale websites van Skylanders Imaginators was tijdelijk een extra tabje te zien met de titel “Crash”. Hoewel informatie over deze speciale editie ontbrak, werd er wel melding gemaakt van een PlayStation 4-versie. Gezien de naam en het ontbreken van edities voor andere consoles, lijkt het erop dat het oranje PlayStation-icoon later dit jaar zijn opwachting maakt in de PlayStation 4-versie van Skylanders Imaginators.

Een officiële onthulling zou goed passen op Sony’s E3-persconferentie. Zorg er dus voor dat je dinsdag om 3:00 uur ’s ochtends op GamersNET bent, want dan doen wij live verslag van dit evenement!

  1.   
    yannick_TXL's avatar

    nee waarom nou bij dat facking tyfus skylanders

  2.   
    Moodey's avatar

    Niemand wil triple A zien in Wii games.

  3.   
    Downzilla's avatar

    Clickbait titel

  4.   
    mattioza's avatar

    Ik hoop(te) dat ze geïnspireerd zouden geraken door hun gele vriend Ratchet om een nieuw deel/remake te maken, maar het zit er voorlopig nog niet meteen aan te komen helaas.