Pokémon Go Plus-accessoire en releasetijd onthuld

Nintendo is nog lang niet klaar met de E3 en heeft op de tweede dag van Nintendo Treehouse een releasetijd van Pokémon Go onthuld. Ook het accessoire dat bij Pokémon Go Plus geleverd wordt, een armband in de vorm van een Pokéball, is getoond.

Pokémon Go moet tegen eind juli verschijnen voor de mobiele platformen. Als de game uitkomt, bevat het de Pokémon uit de Kanto G1-serie, waarna in de loop der tijd steeds meer Pokémon worden toegevoegd totdat ze allemaal beschikbaar zijn.

Well, at the start of the game’s launch, they re-iterated that they’ll only provide Kanto G1 Pokemon. We knew this already, but the team did say that eventually they’ll add more and more, until all of them are in.
Daarnaast liet Miyamoto ook het Pokémon Go Plus-accessoire zien, dat via Bluetooth verbinding maakt met iOS en Android. Het accessoire gaat 34,99 dollar kosten. Met deze armband hoef je niet continu op je telefoon te kijken, want het apparaat begint te flitsen en vibreren als er Pokémon in de buurt zijn. Met één druk op de knop werp je een Pokéball en met een regenboog kleurenpalet heb je een Pokémon gevangen, de rode kleur geeft aan dat het beestje weer is ontsnapt.
..the previously known Pokemon Go Plus accessory, which connects via Bluetooth to iOS and Android without looking at your phone. The idea is to not always be looking down and to enjoy your surroundings. If a Pokemon is nearby it will flash and vibrate, letting you know something is nearby — if you press the button, it throws a Pokeball, and can automatically capture a creature, denoted by a rainbow color (or a red hue if you fail).

You can also acquire items with it, and strap it to your wrist as a wearable or put it on your pocket. After being asked when the device would be out and what the price would be, Miyamoto responded July, (which is now the planned release window for Go) and $34.99 respectively.

Bovendien staat er ruilen van Pokémon in de planning, maar nog niet bij launch. De vraag is of Pokémon Go wel klaar is voor een release, want roepen dat het spel ergens in juli uit moet komen, stemt nog niet veel goeds. Hou GamersNET in de gaten voor de laatste updates!

  1.   
    QTxJess's avatar

    Ik hoop echt met al mijn levenskracht dat Pokemon Go niet gaat teleurstellen haha, anders valt mijn droom van pokemon vangen in de echte wereld volledig in duigen…

    That being said, ik gok dat er in-game aankopen komen (of dat de app een paar centen gaat kosten) en dat is dan weer minder voordelig voor mijn bankrekening 😀 😥

  2.   
    angelaachan's avatar

    QTxJess schreef, "Ik hoop echt met al mijn levenskracht dat Pokemon Go niet gaat teleurstellen haha, anders valt mijn droom van pokemon vangen in de echte wereld volledig in duigen…
    That being said, ik gok dat er in-game aankopen komen (of dat de app een paar centen gaat kosten) en dat is dan weer minder voordelig voor mijn bankrekening 😀 😥 "

    Op in-game aankopen kun je rekenen, anders zouden ze denk ik geen Pokemon Go Plus ‘device’ erbij doen van 35 dollar… Ik denk namelijk dat dit device niet alleen ervoor zorgt dat je de game ‘zonder’ smartphone kunt spelen maar ook zorgt voor extra’s in de game zelf…

    Ben wel heel erg benieuwd naar de game, hoe dan ook ga ik dat dingetje toch wel kopen 😆

  3.   
    kiesmaarwa's avatar

    Buy new pokeballs
    1 = €1
    10 = €9
    99 = €90

    zoiets? 😀

  4.   
    Kaiszer's avatar

    ja, reken maar op absurde prijzen. klanten genoeg