Steep is onthuld: extreme sportsgame met snowboarden, wingsuiten en meer

Ubisoft heeft een nieuw IP aangekondigd tijdens haar persconferentie op de E3 onder de noemer Steep, een extreme sportsgame. Sporten als skidiven, basejumpen, wingsuiten, skiën, snowboarden en paragliden zijn te kiezen om door een grote, ijzige en sneeuwachtige wereld te kruisen. Ga met hoge snelheid van een bergtop (bijvoorbeeld Mont Blanc) af, maak tricks en vlieg door krappe openingen met je wingsuit.

In Steep is het mogelijk stunts te delen, alsook crashes, challenges en jouw verhalen. Via Mountain View kun je navigeren en van berg naar berg skidiven. Van diverse toppen kun je verschillende sporten en challenges starten, waaronder het wingsuiten en snowboarden. Ook is het mogelijk je route te analyseren, hoe je het hebt gedaan en van daaruit kun je met Replay je actie terugkijken. Het is mogelijk met meerdere spelers in de wereld deze meest extreme sporten in de sneeuw door te brengen. Pas je personage aan met verscheidene outfits, maskers en kleurtjes.

Inschrijven voor de beta van Steep is tevens al mogelijk en Steep verschijnt deze december al voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    crazyshine4722's avatar

    Gelijk ingeschreven voor de beta. Het zag er echt heel mooi uit. 1 van de verassingen van de E3 tot nu toe voor mij.

  2.   
    Tom's avatar

    Oprecht de enige game waar ik me echt bij aangetrokken voelde van Ubi dit jaar. Realistisch, relatief uitgebreid en lekker vrij. Ik mis alleen nog iets over een storymode of iets wat losser staat van de sociale multiplayer. Skate had het, Stoked evengoed. Zelfs Shaun White Snowboarding had het.

  3.   
    jelte23's avatar

    Meteen voor de beta ingeschreven, lijkt mijn echt een awsome game. Ik ben dan ook een wintersportfan. Ik wist dat ze aan het eind met een nieuwe game zouden komen. Volgensmij doen ze dat ieder jaar!!

  4.   
    Ryan2000's avatar

    Ben wel benieuwd net als de rest 🙂