The Banner Saga 2 verschijnt drie weken eerder op consoles

Het uitstellen van games is tegenwoordig geen uitzondering meer, dus hoe heerlijk is het dat The Banner Saga 2 van ontwikkelaar Stoic drie weken eerder verschijnt. De game verscheen op 19 april al voor de pc en zou eind juli uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar Stoic maakte vandaag bekend dat de RPG vrijdag al voor de Xbox One beschikbaar is en op 5 juli voor PlayStation 4-eigenaren.

Dit is nog niet alles, want The Banner Saga 2 is vanaf vrijdag gratis bij Xbox Live Games With Gold. PlayStation Plus-leden krijgen tien procent korting op The Banner Saga 2 en dertig procent korting op The Banner Saga 1 en 2 Complete Pack. De ontwikkeling van de The Banner Saga-serie verloopt wel vreemd, aangezien The Banner Saga begin 2014 al uitkwam voor pc, pas begin dit jaar voor de consoles, nog in ontwikkeling is voor de PlayStation Vita, The Banner Saga 2 inmiddels een paar maanden voor pc uit is en voor consoles opeens drie weken eerder verschijnt.

Daniël was lyrisch over The Banner Saga in zijn review en we zijn heel benieuwd of de sequel bevalt. The Banner Saga wordt uiteindelijk een trilogie.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Dit vind ik echt fantastisch nieuws! The Banner Saga is geweldig en nu kan ik het tweede deel nog voor mijn vakantie spelen. Anders kwam hij midden in m’n vakantie uit.