Welke Overwatch-personages zijn dit? | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Quiztijd! Op de afbeelding hieronder staan emoticon-combinaties die een aantal heroes uit Overwatch uitbeelden. Heb jij ze allemaal goed?


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De assinations in Halo 5: Guardians zijn ruiger dan je denkt.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tom's avatar

    De eerste was nog wel het lastigst, imo. Zat even helemaal niet aan de catchphrases te denken.

  2.   
    Mattiees's avatar

    ik laat het hierbij ๐Ÿ™‚ leuk quizje

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Tracer had ik er echt nooit uitgehaald. McCree is achteraf wel redelijk voor de hand liggend. De overige personages zag ik wel allemaal direct. ๐Ÿ™‚

  4.   
    Puddingboom's avatar

    ”swklijn1″ schreef, "De 1e is Tracer valt te zien aan:‘Cheers love, the calvary is here’, de tweede is McCree, high noon clock, als McCree zijn ‘Ultimate’ gebruikt gaat bijvoorbeeld de klok bij King’s Row ook nog eens op 12 uur staan, bij deze conversatie staat de klok ook op 12 uur gericht, de derde is Hanzo, iedereen weet wel waarom, weet je het niet? Shame on you. De vierde is Winston, je kan dat alleen al zien aan het aapje en natuurlijk de bril wat helemaal bij Winston hoort, de vijfde is Reaper, schedels overal, de zesde is Pharah, zij is de enigste character die schiet met raketten en als je dan nog niet overtuigt bent, het pijltje wijst naar boven, ze heeft een bepaalde move waardoor ze plots in de lucht schiet en kan daar zelfs enkele seconden zweven, nummer zeven of ook wel de laatste is Mercy, dit valt natuurlijk alleen al te zien aan de aureool (word ook wel eens nimbus genoemd) maar natuurlijk ook aan de naald want ze healt natuurlijk de andere characters om haar heen.
    Dit is mijn lijst, heeft iemand hier nog iets aan toe te voegen, of laten we het hierbij?
    ๐Ÿ™‚ "

    vooruit, puntje voor jou 8)