Overwatch-held Ana nu speelbaar op de pc

Eerder werd bekend dat de eerste nieuwe hero in Overwatch Ana heet, en vanaf vandaag kunnen pc-gamers met haar aan de slag. Blizzard heeft namelijk een patch uitgebracht die haar beschikbaar maakt op de pc. Ana is een support character en kan met haar lange scherpschuttersgeweer vijanden neerschieten, maar ook de gezondheid van haar teamgenoten aanvullen.

Daarnaast verhelpt de patch een aantal problemen met de gamebalans. Zo krijgt D.Va een nieuwe manier om haar schild te gebruiken en zijn andere karakters ook wat aangepast. Eerder verschenen natuurlijk de geruchten dat Zenyatta mogelijk sterker zou worden. Dat blijkt nu inderdaad te kloppen, maar hij is lang niet de enige die op de schop is genomen.

Het is nog niet bekend wanneer update verschijnt voor de consoles.

  1.   
    Tom's avatar

    Eerste paar potjes met Ana zitten er alweer op. Ze speelt voor het grootste gedeelte lekker, maar soms mis ik een beetje de toegevoegde waarde van haar Ult. Absoluut geen game-changer op cruciale momenten.

    Zenyatta buff is me ook nog meegevallen. Ietsepietsje minder DPS, maar die toegevoegde health maakt hem wel een stuk krachtiger.

  2.   
    Kaiszer's avatar

    Ik vind ‘r niks, eerlijk gezegd. Voegt inderdaad niet veel toe qua ultimate en de dps vind ik ook erg laag… Ik pak nu Zenyatta weer op 🙂