Ubisoft kondigt Just Sing aan voor een release in september

Zojuist heeft Ubisoft Just Sing aangekondigd, waarbij je zelf als zanger of zangeres aan de slag gaat, zoals je eerder danser(es) mocht zijn in Just Dance. De game herkent hoe je zingt of lip-synct en natuurlijk is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te behalen. Nummers van onder andere Justin Bieber, Meghan Trainor, Sia, One Direction en Queen zijn aanwezig bij de launch op 8 september aanstaande. De game verschijnt voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

De uiteindelijke setlijst bevat 40 nummers, waaronder:

· All About That Bass – Meghan Trainor

· Drag Me Down – One Direction

· What Do You Mean? – Justin Bieber

· I Want To Break Free – Queen

· Chandelier – Sia

· Love Me Like You Do – Ellie Goulding

· One More Night – Maroon 5

· Radioactive – Imagine Dragons

· Can’t Feel My Face

· I Love Rock ‘N’ Roll

· All Of Me

· Baby One More Time

· I Will Survive

· Colors Of The Wind

· I Want You Back

· Kryptonite

· Rude

· Stand By Me

· Take On Me

· The Fox

Net als bij Just Dance kun je eigen videoclips maken en uploaden via iOS, Android, Kinect of PlayStation Camera. Ook zijn er twee verschillende modi aanwezig. Allereerst de Party Modus, waarmee je eigen muziekvideo’s kunt maken tot 4 spelers, terwijl je zingt of lip-synct. Daarnaast is er een Battle Modus aanwezig, waarin je met één speler het opneemt tegen een vriend of vriendin in een zangduel.

  1.   
    PrinncesNicky's avatar

    Dit word zowiezo een flop, ten eerste wie heeft er een Xbox One (in deze doelgroep) weinig
    En wie heeft er dan ook nog eens een camera, nog minder. En ik weet niet of iedereen nou houd van zingen houd. Daarnaast in kust dance 2016 kon je ook gewoon zingen. En had je ook geen camera nodig want ze hadden daarvoor je tellefoon.