BioShock: The Collection al beschikbaar voor pre-download

BioShock: The Collection ligt pas over een maand in de (digitale) winkelrekken, maar de game is via Xbox Live nu al beschikbaar om te pre-downloaden. Dit nieuws bracht Major Nelson via zijn blog naar buiten. Uiteraard moet je dan nog wel wachten tot 16 september om met de collectie aan de slag te kunnen, maar het scheelt weer drukte en wachttijd rond de release van de game.

BioShock: The Collection bevat BioShock, BioShock 2 en BioShock: Infinite evenals alle extra singleplayer-DLC die voor deze games verschenen is. De collectie ligt vanaf 16 september 2016 in de winkels en is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Indien je al over de pc-versie van BioShock, BioShock 2 en/of Minerva’s Den beschikt, krijg je de geüpdatete versies gratis. De pc-versie van BioShock: Infinite ontvangt geen verdere updates. De consoleversies van BioShock: The Collection draaien op 1080p en met 60 frames per seconde.

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Wil er graag mee aan de slag gezien ik deel 1 en 2 nog niet gespeeld heb, vind alleen de prijs van 44 euro best veel dus wacht wel tot hij goedkoper is of een 2e hands.

  2.   
    mrb80's avatar

    Het zijn wel 3 games voor 44,- Persoonlijk vind ik het alle drie topgames en zeker een aanrader aangezien je deel 1 en 2 nog niet hebt gespeeld