Planet Coaster van RollerCoaster Tycoon-ontwikkelaar nu te pre-orderen

We hebben op GamersNET al het nodige geschreven over Planet Coaster, de nieuwe game van het team dat aan de wieg stond van de originele RollerCoaster Tycoon-games. De alpha-versie van het spel is al enige tijd beschikbaar voor een select groepje gamers, maar de publieke release begint langzamerhand steeds dichterbij te komen. Sinds dit weekend is de game dan ook te pre-orderen via Steam.

De digitale versie van Planet Coaster is te pre-orderen met 10 procent korting. Je kunt het spel dus oppikken voor slechts 34,19 euro. Voor de fans is er tevens een ‘Thrillseeker Edition’. Deze is vier euro duurder en bevat een digitale soundtrack, een digitaal artbook, een in-game hoed en een in-game shirt. Bovendien geeft deze editie je toegang tot de beta, die volgens de ontwikkelaar ‘kort voor de release’ verschijnt.

Tot slot gaf ontwikkelaar Frontier Developments drie nieuwe screenshots vrij. Deze vind je hieronder.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mijn nieuwe gaming pc tenminste de onderdelen komen vandaag binnen, als ik heb in elkaar heb gezet denk ik wel even preorder doen 🙂

  2.   
    linksquest's avatar

    Kijk net als bij Rollercoaster World even de kat uit de boom

  3.   
    PSPfreaky's avatar

    linksquest schreef, "Kijk net als bij Rollercoaster World even de kat uit de boom"

    Geloof me, Planet Coaster is echt heel goed! Ik speel de Alpha sinds maart 2016 en ik heb me tot nu nog nooit verveeld. Wat Frontier ook maakt, het is allemaal heel goed uitgewerkt! Verwacht geen Call of Duty taferelen bij Planet Coaster, want de ontwikkelaars gaan altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Alpha 3 (uitgekomen op 23 augustus) voelt al bijna als een complete game! Nieuwe attracties, thema’s en meer management maken al een geheel van de game. En er komt nog veel meer bij! En RollerCoaster Tycoon World… Ja, dat is gewoon pure diarree!

  4.   
    RikZonderC's avatar

    De game was een tijd terug toch ook al te pre-orderen voor €27,00?

  5.   
    PSPfreaky's avatar

    RikZonderC schreef, "De game was een tijd terug toch ook al te pre-orderen voor €27,00?"

    Klopt, dit was een tijdelijke actie die tot 25 augustus, 18:00uur heeft geduurd 🙂 Vanaf 25 augustus, 18:00uur is Planet Coaster via Steam te pre-orderen voor €34,19 (Standaard Editie) en €37,99 (Thrillseeker Edition).