VR-update voor Dead or Alive Xtreme 3 gaat een stap verder

Een update voor Dead or Alive Xtreme 3 genaamd VR Paradise brengt de omstreden beachvolleybalgame naar een nieuw niveau. In deze update kun je alle meisjes van nog dichterbij bekijken en aanraken. Deze video laat daar het fijne van zien.


De update krijgt drie nieuwe modi genaamd: Event Paradise, Gravure Paradise en Photo Paradise. Welke mode wat precies doet is nog niet duidelijk.

  1.   
    ArieV's avatar

    lal desperate

  2.   
    Dr_Oetlul's avatar

    Eindelijk heeft VR zijn doel gevonden

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ArieV schreef, "lal desperate"

    Sorry hoor maar ik heb de game puur en alleen gekocht om, één PlayAsia te steunen, want die arme mensen verdiende bijna niet door de SJW. En twéé, het allerbelangrijkste research purposes.

    Je vraagt je dan af wat voor onderzoek, wel mijn excuu… Uhm ik bedoel mijn doel is om de te zien en te achterhalen hoe de game/ Jiggle physics werken, met name de tatas en Cup. Again its voor onderzoeks doeleinde, ik beleef dan ook géén enkel genot met een koud biertje achterovergeleund terwijl ik ze hard bestudeer.

    En nu met Playstation VR kan ik nog verder en nog dichterbij werelds wonders bestuderen waar geen enkele virgi… *Kuch* ik bedoel onderzoek gamer is geweest!! ~ DutchGamer-W- 8)

  4.   
    ArieV's avatar

    @DutchGamer-W- 1

  5.   
    Dr_Oetlul's avatar

    Ik hoop dat er ook heren in het spel zijn met van die mooie bilphysics

  6.   
    RiiLaKuma's avatar

    Dr_Oetlul schreef, "Ik hoop dat er ook heren in het spel zijn met van die mooie bilphysics"

    Ik ben bang dat ik je teleur moet stellen. Volgens mij heeft DOA Xtreme alleen de chickies.