DICE onthult alle launch content van Battlefield 1

Ontwikkelaar DICE heeft onthuld met welke content Battlefield 1 straks geleverd gaat worden bij de lancering. We kunnen om te beginnen aan de slag met zes spelmodi op negen verschillende mappen.

De spelmodi zijn Conquest, Domination, Operations, Rush, War Pigeons en Team Deathmatch. De volgende mappen zijn bij de lancering speelbaar: Ballroom Blitz, Argonne Forest, FAO Fortress, Suez, The St. Quentin Scar, Sinai Desert, Amiens, Monte Grappa en Empire’s Edge.

In december brengt DICE een extra map uit: Giant’s Shadow. Deze map zal geheel gratis beschikbaar worden gesteld. De komende tijd zal DICE allicht meer details gaan onthullen omtrent nieuwe post-launch content.

  1.   
    Throbert's avatar

    Wat een vreselijk spel. Zo weinig releasen voor de launch. Niks beter dan CoD

  2.   
    Sa.'s avatar

    (null)

  3.   
    Hamklaas's avatar

    Helaas zijn battlefields maps en speel modus een stuk uitgebreider en grootschaliger dan alles van CoD dus dat…

  4.   
    Moodey's avatar

    Ik ruik BF Fanboys

  5.   
    noah81's avatar

    Word gewoon weer een top spel! Zeer veel zin in

  6.   
    gamerfriend01's avatar

    1 gemiddelde battlefield map is gelijk aan 3 tot 4 COD maps dus dit valt helemaal niet te vergelijken!

  7.   
    Throbert's avatar

    Dat betekent dat BF zo min mogelijk in de game kan zetten want het is toch ‘groots’? Blijf daar maar in trappen, ze trekken je portemonee leeg

  8.   
    FireBallz's avatar

    6 Spelmodi, hoe treurig kan je het hebben. Niks beter dan die leegtrekkers van een Activision. 9 Maps is nog te overzien, maar 6 gamemodes is echt schandalig. Jammer genoeg is de gameplay heerlijk anders had ik ze het geld niet gegund.

  9.   
    FireBallz's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "1 gemiddelde battlefield map is gelijk aan 3 tot 4 COD maps dus dit valt helemaal niet te vergelijken! "

    Per gamemode verandert de grootte van de map, dat is waar, maar het is niet zo dat je dan ineens op een andere map speelt. Liever 18 kleinere maps dan 6 gigantische.

  10.   
    mattioza's avatar

    Het ligt in de lijn van de verwachtingen (de standaard versie van Battlefield 4 had ook rond de 10 maps en 5 modi), benieuwd naar de uitwerking ervan.

  11.   
    Downzilla's avatar

    tja als er meer gamemodi worden toegevoegd zouden mensen die toch niet spelen. Het is eigenlijk alleen maar conquest en rush.

  12.   
    Nitrix31's avatar

    Ik snap niet precies waarom er zoveel te doen is over de hoeveelheid gamemodes. In bf4 waren er vreselijk veel. Doordat er zoveel gamemode zijn wordt het grootste deel niet of nauwelijks gespeeld (om nog maar te zwijgen over het verschil tussen ‘normal’ en ‘hardcore’). Hetzelfde zie je bij COD. Veel te veel gamemodes waardoor sommige modes niet meer te spelen zijn, simpelweg omdat niemand anders ze speelt. Ik zou zeggen hou het aub bij deze gamemodes (misschien 1 nieuwe in de toekomst).