MSI organiseert in december een eigen Overwatch-kampioenschap in Londen

Blizzards eerste schietspel is niet alleen enorm verslavend (zoals wij benadrukten in onze Overwatch review), maar ook uitermate geschikt als beginnende eSport. Hardware-partij MSI ziet er blijkbaar ook heil in, aangezien zij begin december een van de grootste Overwatch-toernooien in Europa zal organiseren onder hun MGA (Masters Gaming Arena) banier.

Aanstaande 7 en 8 december gaan de Overwatch MGA 2016 Championship Grand Finals los in Londen, met ruim 75.000 dollar aan prijzengeld.


Het kampioenschap ontvangt teams uit Europa, Amerika en de Azië, die zichzelf dienen te classificeren middels online gevechten. Denk je samen met je maten door de kwalificaties te kunnen komen, dan moet je snel zijn. Inschrijven voor het Overwatch MGA-kampioenschap kan tot en met morgen, op de officiële MSI MGA website.

Interesse in een GamersNET-team? We hebben de naam al geclaimd, maar van vaste spelers is nog geen sprake. Wie biedt zich aan om uit te komen voor onze glorieuze website?

Denk je snel uitgeschakeld te worden of blijf je gewoon liever thuis? De grote finale én de regionale finales, die vanuit Londen gespeeld zullen worden, zijn begin december in hun volledigheid te zien op het MSI MGA Twitch-kanaal.

  1.   
    ivo001's avatar

    Welk platform is het?

  2.   
    Mark89NL's avatar

    Dan had ik intresse voor PS4 maar daar heb ik alleen MrBlack, Goat en SixtyNL voor dus gaat hem niet worden.

  3.   
    Tom's avatar

    ”ivo001″ schreef, "Welk platform is het?"

    MSI sponsort de boel, dus ja.

  4.   
    Mattiees's avatar

    is er uberhaupt e-sport is van overwatch op consoles?

  5.   
    ivo001's avatar

    Tom schreef, "

    ”ivo001″ schreef, "Welk platform is het?"

    MSI sponsort de boel, dus ja. "

    Ik heb hem zowel op PS4 als op PC, ik wil wel mee doe