Niet Messi, maar Cristiano Ronaldo is de beste speler in FIFA 17

De afgelopen jaren prijkte er steevast een afbeelding van de Argentijnse superster Lionel Messi op de voorkant van de FIFA-games, maar daar is dit jaar verandering ingekomen. Nadat er gestemd kon worden of de beeltenis van James Rodríguez, Marco Reus, Anthony Martial en Eden Hazard het hoesje van FIFA 17 mocht sieren, bleek het Marco Reus te zijn die Messi mag aflossen. Niet alleen deze slag in FIFA 17 heeft Messi verloren, ook is hij niet langer de beste speler in FIFA.

[SCREENSHOTS]
In plaats daarvan is het Europees kampioen Cristiano Ronaldo die met een rating van 94 nu net één puntje beter is dan Lionel Messi. Voorgaande jaren was de rating van deze voetbalsterren nog precies omgekeerd. Opvallend genoeg vindt deze wisseling van de wacht plaats op het moment dat EA niet langer een marketingdeal heeft met Messi. Het is nu Konami dat met Pro Evolution Soccer een partnerschap met Barcelona heeft gesloten, waardoor Camp Nou bijvoorbeeld enkel in PES 2017 mag zitten en dus zal ontbreken in FIFA 17.

Desalniettemin vinden we nog genoeg spelers van Barcelona terug in het onderstaande lijstje met de tien beste spelers in FIFA 17:

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) – OVR 94
2. Lionel Messi (Barcelona) – OVR 93
3. Neymar (Barcelona) – OVR 92
4. Luis Suarez (Barcelona) – OVR 92
5. Manuel Neuer (Bayern München) – OVR 92
6. Gareth Bale (Real Madrid) – OVR 90
7. Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) – OVR 90
8. Jerome Boateng (Bayern München) – OVR 90
9. Robert Lewandowski (Bayern München) – OVR 90
10. David De Gea (Manchester United) – OVR 90

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Ben benieuwd naar de game

  2.   
    ScorpionNL's avatar

    Nog een weekje wachten.