Skylanders-serie binnenkort te binge-watchen op Netflix

De immer vrolijke en kleurrijke karakters van Skylanders zijn binnenkort te volgen op Netflix. De serie wordt ontwikkeld door het nieuwe Activision Blizzard Studios. Deze studio heeft ook al plannen voor een aantal Call of Duty-films.

De serie heeft aardig wat bekende namen om zich hangen. Zo werkt Eric Rogers, één van de schrijvers van Futurama, aan het script. Ook zal Justin Long de stem van Spyro voorzien en leent Jonathan Long (Breaking Bad) zijn stem aan Eruptor. De officiële beschrijving van de serie luidt als volgt:

The series follows the heroic adventures of the Skylanders team, a group of heroes with unique elemental skills and personalities who travel the vast Skylands universe, protecting it from evil-doers and showing the next wave of Academy cadets how to do things the ‘Skylander way.
Het is ook al bekend dat het tweede seizoen van de serie ergens in 2017 moet verschijnen. Het is op het moment helaas nog niet duidelijk of de serie ook in Nederland te bekijken is.

Tevens verschijnt op 14 oktober de nieuwste telg in de gameserie, Skylanders Imaginators. PlayStation 4-eigenaren kunnen een speciale Crash-editie van de game aanschaffen. Hiermee kun je aan de slag met Crash Bandicoot en zijn aartsvijand, Dr Neo Cortex.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren