Testpatch voor Overwatch voegt nieuwe oneliners toe

De publieke testserver van Overwatch heeft dit weekend een update ontvangen. Deze voegt nieuwe spectator-opties toe en verbetert de balans van Ana, Widowmaker en Junkrat. Buiten dat had Blizzard nog een derde verrassing in petto.

De patch introduceerde namelijk kersverse gesproken teksten. De afgelopen twee dagen hebben spelers intensief gezocht naar de nieuwe geluidsbestanden. Een kleine selectie:

  • Junkrat praat over bubbelthee.
  • D.Va + legendary skin = B.Va.
  • McCree is dorstig.
  • Niets kan Mei stoppen.
  • Mercy baalt dat ze te laat was om Genji te redden.
  • De geluidsfragmenten wijzen op twee veranderingen in Overwatch: elk karakter kan voortaan iets zeggen om te laten weten dat hij/zij een boost heeft gekregen van Ana, en Symmetra krijgt mogelijk teleporters en schilden tot haar beschikking. Meer nieuwe uitspraken zijn te horen in onderstaande YouTube-video.

    1.   
      Mattiees's avatar

      leuke voicelines, ben erg benieuwd wat ze gaan uitspoken met symetra.

    2.   
      Tom's avatar

      Dit klinkt toch een stuk persoonlijker, wat meer van persoon tot persoon. Dat soort voice-lines mogen van mijn part met man en macht erin gepompt worden. Meer interactie met je omgeving en je medespelers levert in veel gevallen ook een leukere speelervaring op.

    3.   
      Mattiees's avatar

      toch zijn er al heel wat van dit soort hoor. Vooral ana heeft er erg veel, en tracer met winston ook. Het brengt gewoon een leuke/humoristische luchtige kant aan het spel.