Xbox One gaat speciale melding geven bij behalen van zeldzame achievements

De Xbox 360 liet ons kennismaken met achievements en dit systeem bleek immens populair te zijn. Zo zijn achievements nog altijd reden voor sommige gamers om spellen in huis te halen enkel omdat ze makkelijk te behalen achievements bevatten. Toen het succes van achievements duidelijk werd, kon Sony natuurlijk niet achterblijven en introduceerde het Japanse bedrijf met de trophies een vergelijkbaar mechanisme op de PlayStation 3.

Nu is het echter Microsoft dat zijn achievements uitbreidt met een systeem waarover Sony’s trophies al beschikken. Bij achievements zal nu namelijk getoond worden of deze zeldzaam zijn of niet. Bij het behalen van een zeldzame prestatie zal je daarbij beloond worden met een speciale notificatie, die je hieronder terug kunt zien. Deze nieuwe feature wordt momenteel uitgerold onder Xbox One Preview-leden en zal in een later stadium voor alle Xbox One-bezitters beschikbaar worden.

  1.   
    LPMadMedic's avatar

    Opzich wel vet. Geeft een beetje zo’n F*CK YES gevoel als je ‘m dan eindelijk hebt.

    Misschien ook leuk als ze zo’n melding doen als je alle achievements hebt voor een game. All Achievements Unlocked! Congratulations 🙂

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Nooit boeiend gevonden die throphies eigenlijk

  3.   
    Bosnegert's avatar

    tja je moet iets verzinnen